Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne symptomer på Staph Infeksjon

Staph infeksjoner er noe som folk flest ønsker å unngå for enhver pris. Men i dagens bakterier-ridd verden, det er ikke så lett som det kan høres. Det ser ut til at antall tilfeller av denne type infeksjon fortsette å vokse på tross av et stort utvalg av antibiotika som er tilgjengelige for å arbeide mot dem. Hovedårsaken til denne opptrappingen er enkel: Infeksjoner er mutere og finne måter å kjempe eller motsier de aller antibiotika som ble utviklet for å ødelegge dem. Så det er viktig at den enkelte være årvåken i å gjenkjenne og rapportere eventuelle staph infeksjoner til sine leger så raskt som mulig. Å vite hvilke symptomer å se etter er en kritisk nøkkelen til å løse problemet.

Hvordan gjenkjenne symptomer på Staph Infeksjon

•  Lær hvordan staph infeksjon oppnås. En viss mengde av staph infeksjon eksisterer naturlig i menneskekroppen, og kan spres fra ett område til et annet. Det kan bli fanget rett og slett gjennom å puste siden mange former for staph er luftbåren. Imidlertid oftere enn ikke, blir det fanget opp gjennom direkte kontakt med en infisert person eller en gjenstand. Det kan absorberes gjennom et kutt i huden, sår eller som resultat av kirurgi.

Se for tradisjonelle hud staph infeksjoner. De viser seg som sår som ofte fylt med en gul-eller orange-farget puss. Dersom ikke riktig behandlet og håndtert, kan sårene abscesser og spre bakterier til andre deler av kroppen.

Lær om andre typer staph infeksjoner. Ikke alle av dem kan gjenkjennes lett. Noen fester på undersiden av overflaten av huden eller skjule dypt inne i kroppen. Disse har imidlertid fortsatt tilby symptomer som kan noen ganger være sett og / eller følt. Hudområdet rundt infeksjon kan bli veldig rød, være øm å ta på eller utstråle varme. Dypere infeksjoner kan forårsake moderat til høy feber, kvalme, oppkast eller hodepine, magekramper, diaré eller lokalisert smerte som ellers ikke kan forklares. I noen tilfeller utslett kan forekomme i ett område og raskt spre seg til andre områder av kroppen.

gjenkjenne hvem som er mest utsatt. Mens staph infeksjoner kan kreve livet av noen, gis rett tilstand, er de mest brutale når festet til små barn og eldre. Fordi immunforsvar av disse to gruppene kan noen ganger bli kompromittert, kan staph ta holder svært raskt og gjøre mye skade før det er enda gjenkjent.

Forstå fare eller staph. Venstre ukontrollert, kan det komme inn i blodbanen og inn i vitale organer som hjerte, hjerne, nyrer, lunger eller leveren. Det kan føre til betennelse i hjerteklaffene, ryggmarg, hjerne, bein eller lunger fører til forhold som lungebetennelse, hjernehinnebetennelse, og endokarditt eller alvorlige helsemessige forhold. Spesielt virulente staph infeksjoner kan føre til toksisk sjokksyndrom. Infeksjonen kan påvirke blodstrømmen til visse deler av kroppen, kaster den raskt inn i en tilstand av sjokk (innen 36 til 72 timer). Tilstanden kan gjengi den enkelte bevisstløs. Venstre ubehandlet kan det forårsake store organskade eller død i løpet av noen dager eller uker.

Se for symptomene. Noen av de vanligste inkluderer høy feber, uforklarlig hudutslett, eller en plutselig utbrudd av byller eller hud abscesser. Vær klar over sterke smerter og / eller rødhet eller hevelse rundt et kutt eller skrape. Se for uforklarlig blemmer i huden, som kan selv fester og løsner som en solbrenthet eller skalere over, blir vanskelig å ta med smertefulle sprekker.

Ring lege hvis noen av de ovennevnte symptomene oppstår. Gå til en øyeblikkelig hjelp anlegget hvis åpne, smertefulle sår plutselig dukke opp nær ansiktet, rygg eller lyske områder, eller hvis lymfeknutene i nakken, under armene eller rundt lysken blir hovne og smertefull. Også rapportere om røde striper vokse raskt fra et kutt, skraper, koke eller annen hud slitasje.

Be de aktuelle blodprøver fra en lege for å utelukke staph infeksjon hvis det er mistanke. Han eller hun kan også anbefale røntgen og / eller en nål biopsi for å spikre ned omfanget av infeksjonen og dens spesifikke belastning.

Sjekk inn behandlinger som kan bidra til å forhindre staph infeksjoner. Vaske hendene skikkelig etter å gå på do, skjelvende hender med fremmede, håndtering fremmedlegemer, og arbeider med mat, planter, dyr og mennesker kan gå en lang vei i å forebygge problemet. Ved hjelp av antibiotika krem ​​på overfladiske kutt og skrubbsår kan ofte hindre smitte fra å ta tak. Etter legens ordre etter operasjonen er avgjørende for å hindre unødig smitte fra pågår.

rapportere eventuelle tilbakevendende byller eller abscesser til en lege. Dette kan være et symptom på noe alvorlig.

Hint

  • Forskning tilstanden på nettet for å forstå alle sine versjoner (se Ressurser nedenfor).
  • Vær trygg heller than sorry. Still spørsmål til en lege når staph infeksjon mistenkes.