Digidexo.com

Hva Foods gjøre bruk av melkesyregjæring?

Hva Foods gjøre bruk av melkesyregjæring?


Melkesyrefermentering representerer en prosess hvor sukkere slik som glukose og fruktose er omdannet, eller brutt ned, til energi av bakterier med laktat som et biprodukt. Laktat er et kjemisk derivat av melkesyre. Den gjæringsprosessen er anaerobe, dvs. at den finner sted uten oksygen. Denne naturlige prosess blir brukt til å produsere visse næringsmidler, ved hjelp av bakterier som et konserveringsmiddel.

Meieriprodukter

Meieriprodukter som er gjæret, ifølge næret Kitchen, gi mer vitaminer og folic syrer enn ikke-gjæret meieriprodukter. Yoghurt er velkjent som et fermentert produkt, men melk kan også bli fermentert. Som forklart i Tempeh begynner gjæringsprosess med yoghurt med syreproduserende bakterier Lactobacillus, kjent som en vennlige bakterier. Bakteriene reduserer melkesukker til melkesyre, årsaken til ostemasse og grunnene dårlige bakterier har problemer vokser. Legg bakterier til melk og gjæringsprosessen vil produsere yoghurt med sitt særpreg.

Brød

En grunn for å bruke melkesyrefermentering å foreta brød involverer de konserverende effekter av bakterier. Gamle kulturer stolt på prosessen for å bevare sin matforsyning. Et eksempel på et brød som i dag bruker gjæring er surdeigsbrød. En oppskrift i King Arthur Flour forklarer hvordan du lager din egen surdeig. Oppskriften forklarer at melkesyre, opprettet som deigen stiger og ferments, gir den sure for surdeig.

Sauerkraut

Melkesyre gjæret surkål er et resultat av strimlet kål, enten grønt, rødt eller Savoy, blandet med havsalt og krydder. Oppskriften i naturlig-smerte-lindring-guide.com sier å blande inntil saften er trukket ut av kål. Pakk kålen godt inn i krukker. Legg stoffer rik på Lactobacillus, som solbær blader. Tilsett litt mer kål om nødvendig for å fylle glasset og deretter nær. Gjæring vil ta to til tre uker.

Tempeh

Tempeh, en gammel mat fra Indonesia, er et resultat av fermensoyabønner med en tempeh forrett, kjent som Rhizopus mold. Den kontrollert fermentering av formen snur soyabønner til en hvit kake. Kaken har en soppsmak, ifølge Tempeh, og inneholder protein fra soyabønner. Du kan skjære og steke kaken eller bruke den i salater, supper og sandwicher. De eneste ingrediensene som trengs for å gjøre tempeh er soyabønner og en tempeh forrett. For vegetarianere, er det fortsatt en god kilde til protein.