Digidexo.com

Hvilke Everyday Things Legg til syre i magen?

Hvilke Everyday Things Legg til syre i magen?


Hver dag vi stole på våre magene til å skille ut riktig mengde syre for å holde fordøyelsen fungerer optimalt. Etter et måltid, syre i magen går til arbeid bryte ned mat og dreping av skadelige bakterier. Vi vanligvis ikke gi en ekstra tanke til magesyre til dårlig fordøyelse, halsbrann, magekramper eller smertefulle sår sinke oss. Deretter begynner vi å tenke på årsakene bak den økte nivåer av syre i magen.

Syrlig frukt

Sitrusfrukter som appelsiner, ananas, sitron, lime og grapefrukt er sure av natur og derfor kan øke magesyre nivåer. Sour varianter av epler, fersken, druer og plommer kan også øke disse nivåene. Tomater faller inn i den sure frukt gruppen. Se for tomat-baserte produkter som spaghetti saus, chili laget med en tomat base og ketchup.

Fet mat

Fettrike matvarer, for eksempel fet pommes frites, smultringer og selv frityrstekte grønnsaker øke syrenivået i magen ved å bremse ned hastigheten som maten forlater magen. Jo lengre tid det tar å fordøye maten lengre magen produserer syre. Hopp røren dukkert og varmt fett å få mest mulig fra grønnsaker uten å legge til mage syre nivåer.

Kjøtt og meieriprodukter

Oksekjøtt, svinekjøtt, lam og kalv faller inn i mettet fett kategori og handle på samme måte som annen fet mat, ved at de tar lengre tid å fordøye. Muslinger, hummer, blåskjell og skalldyr gjøre listen også. Animal basert meieriprodukter, slik som de som er laget fra kumelk, og som inneholder en høyere fettinnhold, kan faktisk føre til mer magesyre. Ved inntak av meieriprodukter som melk, yoghurt, ost og iskrem titt for 1 prosent, skummet eller ikke-fett alternativer.

Krydder og krydret mat

Krydret mat som inneholder chilipulver, pepper og andre krydder utløse halsbrann i noen mennesker. Selv en liten mengde krydret mat kan forårsake problemer for de utsatt for halsbrann. Prøv å legge mindre mengder krydder eller bare unngå krydder som skaper problemer.

Matlaging Produkter

Mange matoljer klassifisert som forsurende oljer føre til at magen til å øke syrenivået. Oljer i denne kategorien omfatter raps, mais, oliven, sesam og solsikkeolje. Smør og smult ikke unnslippe listen heller, siden disse produktene faller i forsurende fett gruppen. Reduser mengden matlaging oljer og fett lagt til matvarer for å holde magen syre nivåer i balanse.

Sukkerholdige drikker og koffeinholdige drikker

Drikkevarer som inneholder sukker og mais sirup, som brus og søtet fruktjuicer, øke magesyre nivåer. Koffeinholdige drikker som kaffe og te har samme virkning. Bytte til koffeinfri kaffe eller koffein-fri diett brus kan ikke hjelpe; disse drikker fortsatt falle inn i det sure område.

Alkohol og brennevin

Vin, øl og brennevin påvirke magesyre nivåer. Alkohol slapper lukkemuskelen som bidrar til å holde magesyre på riktig sted. Når lukke svekkes, kan magesyre stige inn i spiserøret som resulterer i halsbrann. Det gamle ordtaket "Alt med måte" gjelder i dette tilfellet.