Digidexo.com

Sunn mat alternativer for tenåringer

Sunn mat alternativer for tenåringer


Det er ikke alltid lett for ungdom å holde opp et sunt kosthold. Automater på skolens studiesteder er fylt det meste med junk food og brus. Kantiner opererer på stramme budsjetter, så den ernæringsmessige verdien av maten de serverer lider tilsvarende. Men selv mens vanskelig, finnes det alternativer for tenåringer som ønsker å holde et sunt kosthold.

Ikke hopp over frokosten

I seg selv hopper over frokost, som hopper over ethvert måltid, kan frata tenåringer av vitaminer, fiber og mineraler de trenger for sunn utvikling. I tillegg frokost er en av de få måltider tenåringer kan både forberede og spise hjemme. Derfor har de tilgang til melk, frukt og grønnsaker, yoghurt og andre elementer mange tenåringer er avsky for å bære rundt med dem hele dagen. Tenåringer kan bruke dette som en mulighet til å få en jump start på å få en ernæringsmessig måltid i på begynnelsen av dagen.

Kalsium og jern

Ungdomsårene er preget av rask vekst i en ungdom i spørsmålet. Dette setter en ekstra kroppslig etterspørsel på kalsium, for å utvikle og befeste bein, og jern, som bidrar til å bygge muskler og unngå tretthet og anemi. Melk og yoghurt er gode kilder til kalsium. Kjøtt, nøtter og grønne grønnsaker er gode kilder til jern. Mens det kan være vanskelig å bringe mat rik på kalsium og jern til campus for lunsj, kan tenåringer minst unngå å spise for mange sukkerholdige produkter på skolen, noe som kan lekke kalsium fra skjelettet.

Bringe snacks, og ikke Meals

Mange tenåringer er opptatt av vekten sin, og ungdomsårene er ofte når tenåringer opplever alvorlige problemer med deres selvbilde. Imidlertid hoppe måltider er ikke den samme som slanking. Hvis en tenåring er interessert i å miste vekt, kan de spise en rekke sunne snacks, eller "mini-måltider" i løpet av dagen, i stedet for én stor måltid midt på dagen. Disse kan bestå av baggies av frukt og grønnsaker, som gulrøtter.

Unngå Hunger Angrep

Ved å være forsiktig med hva de spiser, kan tenåringer ikke bare spise sunnere, men spiser mindre. Forbruker mye av raffinerte karbohydrater, eller mat med høye nivåer av sukker og hvit blomst, kan føre blodsukkernivået til å stige brått. Når det kommer ned, er resultatet en sult angrep. Matvarer som kan gjøre dette til det menneskelige systemet inkluderer godteri, sukkerholdig brus og potetgull.