Digidexo.com

Hvordan stoppe en Tørr, kilende hoste

En kilende hoste kan være et tegn på en forkjølelse eller influensa. Det kan gjøre deg enda mer elendig på toppen av å ha de andre symptomene. Følg disse trinnene for å bidra til å sette en stopper for din hoste og bidra til å hindre den fra å plage deg lenger.

Bruksanvisning

Pop en hoste dråpe eller hals pastill i munnen hver gang din hals gir en kile. Finn en smak som du finner gunstig, siden du kan bruke dem mye for å dempe hoste. Vær sikker på å finne de spesifikke for hoste og ikke bare sår hals.

Hold deg hydrert. Drikk vann eller varm te hele dagen. Vurder å legge sitron, honning eller peppermynte til både drinker å berolige kiler i halsen din.

Hydrate luften. Hvis du er i et rom med tørr luft, bør du vurdere å bruke en luftfukter. Dette vil hjelpe til med å redusere eventuelle irritasjoner til din tørr og kilte halsen.

Ta medisin. Hvis hosten er fortsatt plager deg, bør du vurdere å besøke din medisin sokkel. Se etter en medisinering som passer eventuelle symptomer du har og de som ikke vil gjøre deg døsig løpet av dagen eller holde deg våken om natten. Følg anvisningene fra medisinbeholderen.

Hint

  • Vurdere å varme opp vann som blir byttet ut med te.
  • Hvis hosten varer i flere dager, se en lege.