Digidexo.com

Interne bruksområder for Epsom salter

Interne bruksområder for Epsom salter


Epsom salt består hovedsakelig av magnesium og sulfat. Magnesium er et mineral som finnes i mange forskjellige matvarer, bidrar til å absorbere kalsium og kalium, og er involvert i energiproduksjon. Dessverre, folk vanligvis ikke svelges anbefalte mengder i løpet av dagen. Sulfate hjelper med næringsopptak og bidrar til å fjerne giftstoffer fra kroppen. Du kan bruke Epsom salter til utvortes bruk, for eksempel for mindre forstuinger og blåmerker. Men du kan også bruke Epsom salter for internt bruk.

Forstoppelse

Folk ofte bruker Epsom salt for å behandle sine forstoppelse. Både barn og voksne kan ha nytte av det. Bland Epsom salt med vann, rør til det er helt oppløst, deretter drikke blandingen. Du bør få lindring i løpet av tretti minutter til seks timer. Hvis du ønsker å forbedre smaken, så kan du legge sitronsaft til din drink. Denne metoden fungerer fordi salt fremmer fuktighet buildup i tarmen for å bidra til å få ting i bevegelse.

Enema

Mange bruker Epsom salt for å behandle klyster. Du kan blande fire spiseskjeer av Epsom salt med to liter vann. Varm opp blandingen til 103 grader før du legger den i klyster flaske. Konsultere legen din før du prøver dette intern prosedyre.

Galleblære og leveren Flush

Epsom salter har blitt brukt i galleblæren og leveren flush. Dr. Hulda Regehr Clark har kommet opp med en blanding av Epsom salter blandet med vann, olivenolje, ornitin og en svart valnøtt tinktur for denne type rens. Du bør rådføre deg med lege eller naturlege for videre opplæring på denne type Epsom salt bruk for å sørge for at dette flush er hensiktsmessig og trygt for deg.

Advarsel

Alltid snakke med legen din før du bruker Epsom salt internt hvis du har nyresykdom, en magnesium-diett, eller hvis du tar medisiner. Kontakt lege dersom du har magesmerter, kvalme, oppkast, rektal blødning eller har lagt merke til en plutselig endring i avføringsmønster som varer mer enn to uker. Ikke bruk Epsom salt internt hvis du er gravid eller ammende.