Digidexo.com

Hvordan behandle Tourettes syndrom

Hvordan behandle Tourettes syndrom


Tourettes syndrom er en nevrologisk tilstand som kjennetegnes av tics, skjelvinger og noen ganger vokale utbrudd. Selv om det er ingen kjent årsak eller kur for tilstanden, finnes det måter å behandle det. Noen metoder målrette lindring av de fysiske attributter av Tourettes, mens andre veier for behandling fokus på den mentale kval som resulterer fra å leve med sykdommen. Her er noen måter å behandle Tourettes syndrom.

Bruksanvisning

En overvåke tilstanden i flere måneder. Rekord symptomer og hyppigheten av sine opptredener. Legg merke til hvor ofte utbrudd forstyrre sosiale arrangementer eller personlige aktiviteter. Etablere en baseline for disse symptomene å sette et mål for en behandlingsplan.

Ta foreskrevet medisiner for å lindre fysiske lidelser forbundet med Tourettes syndrom. Antipsykotika kan hjelpe, og så kan klonidin, en blodtrykksmedisin.

Tenk psykoterapi eller atferd terapi for å hjelpe takle Tourettes syndrom. Forstå tilstanden og lære å leve med det kan gå en lang vei mot lettelser depresjon som ofte følger med denne lidelsen.

Prøv avspenningsteknikker. Disse kan bidra til å lette stress og angst som er en del av lider av Tourettes syndrom. Redusere stress kan også redusere tics og rystelser.

Åpne ditt sinn til alternative behandlingsmetoder, inkludert kosthold modifikasjoner, biofeedback og dyp hjernestimulering. Selv om ingen er klinisk bevist, kan noen av disse behandlingene være verdt å prøve å behandle Tourettes syndrom.

Tips og advarsler

  • Tenk familievern å hjelpe de rundt deg å forstå og forholde seg til sykdommen.
  • Det er noen bivirkninger forbundet med noen medisiner som brukes til å behandle nervøse manifestasjoner av Tourettes syndrom. Rådfør deg med lege eller apotek for mer informasjon.