Digidexo.com

Tegn og symptomer på Diabetes Mellitus Type 3

Tegn og symptomer på Diabetes Mellitus Type 3


Diabetes er en sykdom som påvirker millioner av mennesker over hele verden og påvirker hvordan kroppen produserer insulin og regulerer blodsukkernivået. Foruten to allment kjente typer av diabetes, er det også en mindre kjent tredje type som påvirker bare en meget liten del av menneskene under graviditet. Det er viktig å se etter tegn og symptomer på type 3 diabetes hvis du er gravid eller kan snart bli gravid.

Time Frame

Type 3 diabetes, offisielt kjent i det medisinske feltet som gestational diabetes mellitus, er en sjelden form for diabetes som bare rammer kvinner når de blir gravide. Det oppstår vanligvis bare hos kvinner som enten har aldri hatt noen form for diabetes i fortiden eller som aldri har blitt testet for diabetes av lege.

Funksjon

Svangerskapsdiabetes fører gravide kvinner å ha mye høyere blodsukker enn de normalt ville ha, og også betydelig hever kroppen sin motstand mot insulin produkter som gjør problemet vanskeligere å behandle. Type 3 diabetes rammer færre enn 10 prosent av alle gravide kvinner over hele verden.

Funksjoner

De fleste gravide kvinner som har svangerskapsdiabetes ikke vise noen symptomer i det hele tatt. Symptomene som oppstår er vanligvis begrenset til gjær infeksjoner og hyppig behov for å urinere, selv om kvalme er også rapportert. Det er flere tidlige tegn på at du kan utvikle type 3 diabetes under en graviditet, for eksempel hvis du har en familiehistorie med type 2 diabetes, er du ha en baby etter fylte 35, eller du er en røyker.

Betraktninger

Type 3 diabetes ikke alltid har påviselige symptomer, så det er viktig å være skjermet for sykdommen i løpet av den vanlige svangerskapsomsorg. Det kan føre til komplikasjoner under fødselen prosessen hvis den ikke behandles. Det fører ofte til den gravide kvinnen å utvikle type 2 diabetes etter at barnet er født. Barn født av en mor med type 3 diabetes er også sannsynlig å utvikle sine egne blodsukkerproblemer.

Forebygging / løsning

Behandle type 3 diabetes ved å ha en lege foreskrive insulin som injiseres med sprøyte eller administreres gjennom en pumpe som festes til magen og blir holdt i lommen. De fleste leger anbefaler også at personer med type 3 diabetes regulere sine matvaner og gå gjennom en mild øvelse rutine daglig.