Digidexo.com

Hvordan du søker etter mat høy i jern

Hvordan du søker etter mat høy i jern


Jernmangel pasienter blir diagnostisert med anemi. Anemi er en tilstand hvor blodet inneholder en utilstrekkelig konsentrasjon av røde blodlegemer. Anemi symptomer er tretthet, svimmelhet, kortpustethet, hodepine, kulde i hender og føtter, blek hud og brystsmerter. Jern rik mat kan bidra til anemiske pasienter kontrollere deres tilstand. Søke etter jern rik mat er ikke vanskelig hvis den som søker vet hva de skal se etter.

Hvordan du søker etter mat høy i jern

søke nettsteder rettet mot anemiske enkeltpersoner, for eksempel healthcastle.com. Lister over jern rik mat kan bli funnet på dette nettstedet, sammen med en oversikt over ulike typer jern. Mat som øker eller hindrer kroppens jernopptak er også oppført etter jern rik mat listen.

Rådfør deg med en ernæringsfysiolog. En profesjonell konsultasjon er den beste tilnærmingen for de som kan være blodfattig og søker anemi kontroll gjennom kosten. Ernæringsfysiologer kan hjelpe planlegge måltider bygget rundt jern rik mat og støttes med side retter som oppmuntrer kroppens naturlige jern absorpsjon. En fastlege kan hjelpe med henvisninger til en lokal ernæringsfysiolog.

Les ernæring etiketter. Ernæring etiketter er pålagt ved lov å liste andelen av visse næringsstoffer som finnes i produktet. Jern er inkludert i listen. Listen finner du på baksiden eller på siden av de fleste boksene, eller på motsatt side av merke panel på bokser. Finn den prosent daglige behov for jern i produktet. Prosentandelen er den delen av 100 prosent daglig inntak som er gitt av en servering av spesiell mat.