Digidexo.com

Healthy Eating & levevaner

Healthy Eating & levevaner


Det er ingen magisk løsning på å ha et sunt liv, bare en samling av vaner som akkumuleres i trivsel. The University of Minnesota sier målsetting, god ernæring, regelmessig mosjon og stress mestring er noen kjennetegnene til et balansert liv. Noen få endringer i atferd og holdninger, og utholdenhet til å gjøre dem permanente, kan gjøre deg lykkeligere, og vil gjøre deg sunnere.

Healthy Eating

Amerikanerne er store folk servert store porsjoner, og det er heller ikke bra. Med mer enn 60 prosent av voksne amerikanere overvektige eller fete, ifølge Centers for Disease Control and Prevention, kunne de fleste bruker noen vaner å trimme ned. "Rengjør tallerkenen din" gjelder ikke når platen er oversize og stablet høyt. Dele din del i to på en restaurant, og ta ekstra mat hjem.

Lag en liste over sunn mat du liker, starter med frisk frukt og grønnsaker, og bruke det som grunnlag for din handleliste. Prøv "7" trick anbefalt av University of Nebraska for å unngå å kjøre kort på kjøkkenet og gripe fast-food måltider. Forkorte den ukentlige handleliste ved å kjøpe syv viktigste måltider, syv porsjoner med magre meieriprodukter og 7 ganger så mange frukt og grønnsaker porsjoner du spiser hver dag. Når kjøleskapet er fylt med sunn valg, er det enkelt å gjøre en vane av å spise godt.

Regelmessig trening

Trening hører ikke på nyttårsforsetter listen. Det hører på timeplanen. Gå opp noen trapper før du skyver inn i heisen. Ta en tur til lunsj mens du knaske et eple. Bli med i et team eller begynne å spille en sport. Registrer deg for en ukentlig yoga klasse. Få noen skikkelige sko, så snøre dem opp og går ut døren. Løft noen tomat bokser over hodet mens du forbereder middag, eller løfte noen vekter på treningsstudioet. Menneskelige organer ble gjort for å flytte, og hvis din ikke er det, vil du ikke ha det så lenge. Så slå av datamaskinen, stå opp og ta en spasertur.

Positive Thinking

Minds er kraftige prediktorer. Gloom i hodet ditt kan skygge livet ditt. Men det motsatte er sant, så bruker mindre nyheter og mer poesi. Virkelig snakke med barna, og lytter oppmerksomt fordi de er morsomme, klønete og ofte veldig klok. Delta musikalske begivenheter du vil nyte og gå til noen komedier. Meditere hver dag i 20 minutter om morgenen, og bruke en guidet meditasjon spor hvis du ikke har mestret å tømme tankene dine. Stikke noen Post-it-lapper med oppmuntrende sitater eller påminnelser hvor du kommer over dem hele dagen. Henge med vellykkede, positive mennesker, og låne sine triks for å se alle problemer som en interessant utfordring.

De-Stress

Bading i et hav av kortisol kommer til å gjøre deg syk. Bo godt ved å forvise stress fra livet ditt, eller i det minste å skru den ned et par hakk. Sove åtte timer i natt på en god madrass. Spis 4-5 lette, sunne måltider om dagen til faste tider. Utøve hver dag; bare gjøre det. Start en yoga vane; yoga fungerer på sinnet og kroppen til å gjenopprette balansen. Sett mål du kan oppnå, og kryss av dem av listen. Rydd opp dine omgivelser og din timeplan. Arbeid, og deretter slutte å jobbe og leke. Du vil få mer overskudd til alt når du bevisst skape ro i livet ditt.