Digidexo.com

Hvordan lage et Cold Press Machine

Hvordan lage et Cold Press Machine


Kalde trykk maskiner produsere sunn juice og oljer som har beholdt mange av sine naturlige næringsstoffer. Pressing metoder som bruker varme for å øke utbyttet ødelegger mange av de naturlige næringsstoffer i prosessen. En hjemmelaget presse er lett å konstruere, og vil tillate deg å lage din egen saft og oljer fra din produserer. Mens du kan varme pressen for å øke utbyttet, kan du også trykke på frukt eller frø uten å legge varme og motta et sunnere produkt. Den hjemmelagde trykk krever at du fjerne det ytre skallet av frø eller de indre frø Hvis du trykker på frukt. Trinnvise detaljer om presse bygging oppfølging og når du legger til en hydraulisk jekk til byggingen vil det danne en kald trykk maskin.

Hvordan lage et Cold Press Machine

Konstruer Trykk Frame

•  Skjær to 24 1/2 tommers langsidene fra en 3/4 tommers OD X 1 3/8 tommers ID metallrør.

Skjær en enkel 6 1/2 tommers lang stykke rør fra samme lager. Dette danner sentrum tube av pressen.

•  Skjær toppen kryss medlem fra et stykke 3/4 tommers tykke stålplater. Gjør dimensjonene 2 3/4 inches med 5 1/2 inches.

Skjær de to nederste stykker fra en 3/4 tommers med en 3/4 tommers vinkeljern. Gjør dem 8 inches lang.

Mål 1/2 tomme i fra ytterkanten av de nederste delene, og bore et 9/32 tommers hull i hver ende ved hjelp av søyleboremaskin.

6. Sveisetoppstykket mellom de to stykker av stålrøret ved en ende. Sveise de to nederste delene til den andre enden av rørene med de vinkler som vender utover. Sveis midtrøret jevnt fordelt mellom de to rør i baseenheten.

Grind alle kanter glatt etterlate grader i stål. Rundt kantene av basen med kvernen og ru alle de andre overflater.

Paint rammen av pressen med spraymaling. La den tørke og spray det med en klar lakk belegg.

Monter rammen til et bord eller bord. Bore fire hull i bunnen med en 5/16 tommers litt og monter rammen med 1 / 4-28 bolter. Bruk låseskiver og muttere for å feste den til styret eller bord.

Konstruere Cylinder

Cut en 5 3/8 tommers stykke tre 1/2 tommers OD X 3 1/4 tommers ID stålrør.

Face off begge ender i dreiebenk, slik at de er firkantet.

Skjær et rundskriv 3 1/2 tommers stykke plate stål.

Sveis stykke stålplate til en ende av 5 3/8 tommers stålrør.

Bor en rekke hull rundt røret. Bruk 3/32 tommers hull ligger på 1/2 tommers sentre. Bruk en større borekrone og en metall-fil for å fjerne alle de grader både innvendig og utvendig.

Konstruer Piston

Skjema 3 3/8 tomme sirkel av 1/4 inch stålplate.

Cut en 1 1/8 tommers stykke rør fra en 3/8 tommers OD X 1 1/8 tommers ID lager tubing.

Place i dreiebenk og face off begge ender.

18. Sveise røret til sentrum av den sirkulære del av platen. Plasser de sveiser på innsiden av røret bare.

19. Monter stempelet i dreiebenk og kutte den ytre diameter ned til det bare passer på innsiden av sylinderen. Den endelige OD av stempelet er ca 3 15/64 inches. Bruk en fil for å fjerne eventuelle skarpe kanter og grader.

Konstruer Collector Ring

Mark et linje en halv inches over bunnen av en en-liters plastflaske. Skjær toppen av flasken av på den merkede linjen.

21. Skjær en 1/8 tommers X 1 tomme sporet i kanten av bunnen av flasken. Dette vil gi presset olje eller juice for å kjøre inn i et holdingselskap kopp eller flaske.

Lag 1 3/4 in hull i midten av bunnen av flasken. Plasser bunnen av flasken over midten av stativet, og skyver den ned til bunnen. Å montere pressen, legger frukt eller frø inn i sylinderen og dekk med stempelet. Monter hydraulisk jekk over sylinderen og utvide kontakten til den møter den øverste kanten. Som du aktivere jack, trykket øker på frukt eller frø og juice eller olje strømmer ut i mottaker ring under stempelet.