Digidexo.com

Solskadet hud behandlinger

Etter hvert som du blir eldre, begynner været å ta sitt toll på kroppen din. Solskadet hud oppstår når du bruker for mye tid i solen. De skadelige strålene fra solen få huden til å visne bort sakte. Disse farlige stråler kalles ultrafiolette stråler. Konstant eksponering for sol kan føre til rynker, misfarget hud og til og med hudkreft. Men hva hvis huden din har allerede blitt slukt av den fryktelige solen?

Sun Burns

Bruk alltid rikelig med solkrem før du går ut i solen. Solkrem har flere ultrafiolette ray-bekjempelse ingredienser for å hjelpe kroppen din å forsvare seg fra soleksponering. Påfør solkrem direkte på huden. Uten solkrem, er kroppen utsatt for solforbrenning. Solforbrenning er smertefulle og stygge brannskader som tar dager å bli bedre. Hvis du allerede har utviklet en solbrenthet, påfør Aloe Vera til huden din. Du kan kjøpe en Aloe Vera plante billig på din lokale bønder markedet. Kutt Aloe Vera plante og gni kjøttet fra det direkte på solbrenthet. Dette vil lindre smerten, drastisk.

Sun Spots

Solflekker er generelt ikke smertefullt, men mange ofre vil heller ikke ha dem. Solflekker vises som fregner på huden og er vanligvis i store mengder. Folk som tan og eldre folk vanligvis står overfor dette problemet. Det finnes mange løsninger på å fjerne solflekker. Du kan gjennomgå laser kirurgi, noe som er kostbart. Hvis du foretrekker en billigere rute, kan du prøve en betrodd fading krem. Påfør fading krem ​​til det berørte området og solflekker vil gradvis forsvinne. Denne metoden tar uker med tålmodighet hvis du håper å se noen resultater.

Solar elastosis

Solar elastosis er en vanlig tilstand av solskader. Denne tilstanden vil gi huden din en ubehagelig gulaktig utseende, mye som en naken kylling hud - huden er rynkete, slappe og visnet. Personer som er følsomme for sollys tendens til å ha denne tilstand. Tanners, bønder og de som ofte våge utendørs viser også disse symptomene. Botox-injeksjoner vil redusere rynker - ta kontakt med hudlege for å se om dette er den beste ruten for deg. Med riktig hudpleie, for eksempel ved hjelp av en cleanser og snerpende, bør du være i stand til å redusere gulaktig utseende.