Digidexo.com

Hvordan finne sunne proteiner Replacements

Hvordan finne sunne proteiner Replacements


Hvis du prøver å spise mindre kjøtt eller mettet fett generelt, må du finne sunne protein erstatninger. Vegetariske kilder til protein er de beste og kan tilby alle nødvendige næringsstoffer hvis konsumert i riktige mengder og kombinasjoner. Organisere dine måltider, slik at de er på et riktig forhold trenger ikke å være en utfordring så lenge du følger noen få enkle regler.

Hvordan finne sunne proteiner Replacements

•  Prøv tofu. Laget av bearbeidede soyabønner, kan tofu erstatte kjøtt i oppskrifter eller det kan brukes i supper, sauser og wok. Husk at tofu ikke har en bestemt smak, så det vanligvis plukker opp smaken av noe er blandet med. Dyppe i soyasaus i 20-30 minutter før matlaging vil også forbedre smaken.

Se etter produkter laget med soya. År siden, det betydde jakt rundt i byen og besøker helsekostbutikker eller spesialiserte markeder. I dag selger hver supermarked minst et par produkter laget med soya. Fordi de er hovedsakelig rettet til vegetarianere, som ønsker å nyte smaken av kjøtt uten faktisk å spise noen, vil du finne ting som burgere, pølser og jevnt underlag "kjøtt" laget med protein substitutter.

Bruk protein pulver for å lage shakes eller å tykne drinker og batter mikser. Selges på helsekostbutikker og treningssentre, protein pulver er lite fett og kan blandes med vann eller soyamelk og tatt som snacks eller som måltid erstatninger. Det kan også bli tilsatt til kaken blanding for å øke proteininnholdet i den.

Kombiner korn med bønner og linser for å få en komplett protein (en som gir alle nødvendige aminosyrer). Bønner og linser av seg selv er også en god kilde til protein. Bruk dem i gryteretter og sauser eller spise dem av seg selv som et fullverdig måltid.

Hint

  • Bytt full fett meieriprodukter med nei-fett eller skummet muligheten til å spare på fett uten å ofre proteininnhold.