Digidexo.com

Z-Pak og Nosebleeds

Z-Pak og Nosebleeds


"Z-Pak" er et fellesnavn for en pre-pakket dose Zithromax, en populær antibiotika som er gitt for å bekjempe bakterieinfeksjoner som bronkitt eller lungebetennelse. Zithromax er merkenavnet azitromycin. Azithromycin er en macrocide antibiotika som arbeider for å drepe skadelige bakterier i kroppen.

Z-Pak

Zithromax kommer i et leveringssystem for en Z-Pak, som er et pre-målt folie og plastpakke som gjør det mulig å presse tabletter gjennom baksiden. Siden Zithromax må tas for en full Selvfølgelig hjelper pakken du holde tritt med hvor mange piller du har tatt og for å anslå hvor mange doser du har igjen for å gi deg selv eller barnet ditt. Zithromax kommer også i flytende form for svært små barn.

Z-Pak, bivirkninger og Nosebleeds

Neseblod er ikke oppført som en bivirkning av Z-Pak i enten litteratur fra Pfizer eller fra den amerikanske regjeringens side på azithromycin. Mulige bivirkninger av azitromycin er diaré, magebesvær, magesmerter, milde hud-utslett og oppkast, noe som er typisk for nesten alle antibiotika. Kontakt legen din hvis du eller barnet ditt har følgende alvorlige symptomer: elveblest, alvorlig hudutslett, pustevansker, problemer med å svelge eller noen form for hevelse. Heshet, rask hjerterytme og gulfarging av hud eller øyne skal også rapporteres om opplevd mens du tar azitromycin.

Årsaker og behandling for Nosebleeds

Det er ingen bevis i medisinsk litteratur som indikerer at antibiotika i noen form føre til neseblod. Neseblod er vanligvis forårsaket av traumer til de små blodårene i nesehulene. Ikke følg rådene for å tippe hodet bakover under en neseblødning, fordi dette kan føre til at blodet til å kjøre ned i halsen din. I stedet, vippe hodet forover og klemme neseborene sammen like nedenfor den benete delen av nesen. Påføring av trykk vil bidra til å stoppe strømmen av blod. En neseblødning vil vanligvis stoppe innen 10 fulle minutter for å bruke press. Kalde kompresser vil også hjelpe trofast flyten av blod. Vurdere å plassere en luftfukter i hjemmet for å redusere ekstra sjanse av en neseblødning.