Digidexo.com

Hvordan å innlemme Bokhvete inn i en diett

Bokhvete kan være en deilig og næringsrik tillegg til et sunt kosthold. Bokhvete er faktisk en frukt frø relatert til rabarbra og sorrel. Det er ikke et korn, så det er en god erstatning for korn for folk som har en følsomhet for hvete eller andre kornsorter som inneholder gluten. Bokhvete er bra for hjerte-systemet og kan også senke blodsukkeret, senke risikoen for diabetes! Her er noen gode måter som du kan nyte bokhvete.

Hvordan å innlemme Bokhvete inn i en diett

Hvordan å innlemme Bokhvete inn i en diett

•  Den enkleste måten å nyte bokhvete er å spise korn helhet. Til å begynne, skyll bokhvete under rennende vann for å fjerne skitt og rusk. Deretter bruker du en del bokhvete til to deler kokende buljong eller vann. Når vannet eller buljong har kommet til en byll, senk varmen, dekk til og la det småkoke i 30 minutter. Nå kan du nyte din bokhvete som et korn erstatning med et stykke kjøtt eller med en grønnsaker.

En annen fin måte å få bokhvete i kostholdet ditt er å prøve bokhvete soba nudler. Dette er en vanlig ingrediens i mange japanske og koreanske retter. Bare se for bokhvete nudler på ditt lokale supermarked. De er vanligvis tilgjengelig på etniske markeder og sunne supermarkeder som Whole Foods Market eller Trader Joes. Bare legg nudler til kokende vann og kok i ca 10 minutter, som du ville noen andre nudler. Nyt dem med teriyaki chiken eller noen koreansk biff.

Bokhvete pannekaker er en favorittrett i Russland, Frankrike og flere andre land. De er enkle å lage og deilig. Oppskriften er som følger: Visp 1 stort egg, 1 1/4 kopp kjernemelk og 3 ss smeltet smør til blandet. Kombiner 1/2 kopp mel og 1/3 kopp bokhvete mel, 3/4 ts natron og 1/4 ts salt. Tilsett mel blandingen til egg mix. Så, bare helle en del på en smurt stekepanne og stek i et par minutter på hver side. Akkurat som vanlige pannekaker, men sunnere!

Legg kokt bokhvete til supper eller stuinger som en erstatning for andre kornsorter. Ikke bare vil din suppe ha en mer hardføre tekstur og deilig smak, men det vil være mye sunnere. For eksempel vurdere å lage en kylling noodle suppe med kokt bokhvete i stedet for nudler. Et annet alternativ er å bare erstatte bokhvetenudler for egg nudler.

Substitute bokhvete mel i noen av dine bakervarer oppskrifter! Prøv å kombinere bokhvete mel med hele hvetemel i oppskrifter å bake sunnere brød, muffins og kaker. Bokhvete muffins er deilig. Hvis du ikke er en baker, kan du kjøpe bokhvete bakt varer på sunn supermarked.

Hint

  • Akkurat som de brukte ACE-hemmer hypertensjon narkotika, bokhvete proteiner lavere angiotensin converting enzyme (ACE), senke høyt blodtrykk.
  • Sammenlignet med andre korn, er bokhvete høyere i mineraler, spesielt sink, kopper, og mangan.