Digidexo.com

Type og mengde av kulturer i vekt overvåkere yoghurt

Type og mengde av kulturer i vekt overvåkere yoghurt


Weight Watchers tilbyr 13 forskjellige yoghurt smaker, hver og en består av fire typer cultures.These er L-Acidophilus og Bulgaricus, Bifidobacterium Longum og S. termofilus. Kulturer ofte referert til som levende kulturer er "gode" bakterier som finnes i dyrkede meieriprodukter som, yoghurt, kulturmelk, rømme og kefir. Disse kulturene er kalt probiotika; Laktobasiller og Bifidobacteria er de mest commons stammer av probotics.

L-Acidophilus

Lactobacilli Acidophilus produserer vitamin K, anti-mikrobielle stoffer som acidolin, lactocidin, acidolphilin og bakteriocinproduksjonen; kjent for å forebygge og behandle vaginal gjær fremfor vekst som fører til vaginale infeksjoner. Det hjelper også på å øke immunforsvaret og forbedre gastrointestinale funksjoner.

Bulgaricus

Bulgaricus er ofte useds som en kultur starter å forberede yoghurt. Bulgaricus produserer et enzym som heter laktase, som hjelpemidler i fordøyelsen av meieriprodukter. Kulturen Bulgaricus gir også yoghurt med kremet konsistens og forsterker smaken av det samlede produktet. Bulgaricus er også merket som L. Bulgaricus på enkelte meieriprodukter; Det er en del av Lactobacilli familien av kulturer.

Bifidobacterium Longum

Bifidobacterium, også kjent som bifidum, hjelper til å eliminere gjær og gastrointestinale infeksjoner; den også reduserer og forhindrer intestinal inflammasjon. Bifidobacterium Longum gjærer sukker til melkesyre, som gjør meieriprodukter utholdelig for personer som er laktoseintoleranse. Leger anbefaler ofte bakterielle kosttilskudd som Bifidobacterium og L. Acidophilus til pasienter som har ulike fordøyelsesproblemer.

S. termofilus

Kulturen S. termofilus (Streptococcus termofilus) gir yoghurt med sin tekstur og kropp. Det gir også yoghurt terte ettersmak. S. termofilus inneholder høye nivåer av laktase enzymer for å hjelpe til i fordøyelsen av meieribaserte produkter.

Kulturene i Weight Watchers yoghurt er en viktig del av menneskets kosthold; de reduserer veksten av skadelige bakterier som forårsaker gastrointestinale lidelser som diaré, oppblåsthet og forstoppelse.

Kulturer for IBS

Krav har blitt gjort om fordelene kulturer tilbyr for behandling av IBS (irritabel tarmsyndrom); derimot, er mer vitenskapelig forskning på gang for å undersøke denne påstanden.