Digidexo.com

Hvordan Soothe en urolig mage med Ginger

Å ha en urolig mage kan smelle på pausene til enda en perfekt dag. Det er mange over skranke rettsmidler som hevder å være i stand til å berolige en urolig mage, men er de virkelig bra for deg? Det beste middel for en sykdom er alltid den mest naturlige og enkle middel som er der ute. Den beste for en urolig mage er ingefær. Bruk disse trinnene for å berolige din urolig mage med ingefær og nyte resten av dagen.

Hvordan Soothe en urolig mage med Ginger

Berolige din mageproblemer

•  Fyll ditt krus med vann for å starte prosessen med å lindre mageproblemer. Ta deg god tid når du gjør dette for å gjøre ting sakte vil bidra til å lette ubehag av mageproblemer.

Mikrobølgeovn krus med vann i to minutter. Mikrobølgeovn Tiden kan variere så justere tiden til din egen mikrobølgeovn. Vannet bør være varmt, men ikke kokende.

Legg en tepose av ingefær te i din varmet krus. La ingefær te bratt i tre minutter. Øke tiden det steeps for en sterkere te å berolige din urolig mage.

Fjern ingefær te-pose fra krus. Sette tre dråper sitronsaft inn i ingefær-te for å øke kraften det har å berolige din urolig mage.

Krøll deg sammen på sofaen, og sakte nippe din ingefær te å berolige din urolig mage.

Hint

  • Du kan blidgjøre ingefær te. Gå lett på søtningsmiddel som du bruker fordi det kan legge til din urolig mage hvis det er for mye.
  • Ikke bruk meieriprodukter i ingefær-te. Dette vil bare gjøre magen mer kvalm.