Digidexo.com

Hvordan Juster til en funksjonshemming

Hvordan Juster til en funksjonshemming


Ulykker og skader kan skje på et øyeblikk, og etterlater en person døv, blind, lammet eller med en annen type funksjonshemming. Når noe sånt skjer, kan en person finner det ekstremt vanskelig å takle de nye hindringer han må møte og tilpasse seg den nye livsstilen. Ved å mentalt akseptere en ny uføre, har en sterk støtte system og lære å tilpasse seg daglige rutiner, kan en person gå videre med livet.

Hvordan Juster til en funksjonshemming

•  Aksepter din funksjonshemming. Innse at du ikke kan reversere den, men du kan gå videre og tilpasse seg livet med det. Etter å ha blitt deaktivert, mange mennesker blir deprimert, trukket tilbake, og noen ganger håpløs og suicidal. Begynner å se en lisensiert terapeut hvis du er deprimert eller har selvmordstanker. En terapeut eller psykiater kan hjelpe deg med å utvikle psykiske mestringsmekanismer eller foreskrive anti-depressiva. Når du slutter å være i fornektelse om din funksjonshemming, vil du være i stand til å gå videre og fortsette å leve livet ditt igjen.

Bygge et sterkt støtteapparat rundt deg. Avhengig av din funksjonshemming, kan det hende du trenger ekstra hjelp flytte om huset eller utføre rutinemessige aktiviteter. Nå ut til familiemedlemmer, venner og naboer hvis du trenger hjelp til å gjøre ting, hvis du trenger en skulder å gråte på, eller hvis du bare trenger noen å snakke med. Vurdere å bli en støtte gruppe i ditt område for mennesker med funksjonshemming. Møte andre i en lignende situasjon kan hjelpe deg å innse at du ikke er alene, og at livet ditt er ikke over.

Besøk Disability.gov, et statlig drevet nettsted som tilbyr informasjon, linker og verktøy for amerikanske innbyggere med nedsatt funksjonsevne. Klikk på en av kategoriene under "Informasjon etter emne" for å lese informasjon om sivile rettigheter og offentlige ytelser, transport, boliger alternativer og helsetjenester alternativer. Du kan også få informasjon tilpasset din tilstand ved å velge din tilstand i rullegardinmenyen under "Informasjon ved State" og klikke på "Go"-knappen.

Møt med din finansielle rådgiver eller personlig regnskapsfører, hvis du har en. Din nye funksjonshemming kan kreve at du bruker en rullestol, nye medisiner eller til og med en i hjemmet sykepleier, som alle kan være dyrt. Snakk med dine penger manager om hvor mye du har råd til og om jobbmuligheter noen med funksjonshemming kan være i stand til å forfølge.