Digidexo.com

Hvordan bruke Sovereign Silver på Acne

Hvordan bruke Sovereign Silver på Acne


Sølv hydrosol eller stats sølv, er en kjemisk sammensetning av rent vann som er kombinert med rent sølv gjennom elektrolyse. Det er oftest solgt som kosttilskudd eller aktuell rette. Sølv hydrosol kan være effektive i å drepe bakterier og virus ved å skape en barriere mellom de bakterier og det bodyâ € ™ s celler. De antiseptiske egenskaper av sølv hydrosol kan anvendes som en behandling for akne. Alltid kontakt med lege før du bruker suverene sølv for enhver medisinsk tilstand.

Bruksanvisning

•  Rens ansiktet med en mild akne rengjøringsmiddel og skyll med varmt vann for å åpne porene. Dette vil gi rom for bedre absorpsjon av den suverene sølv.

Tørk ansiktet grundig og la et par minutter før du påfører suverene sølv for å sikre at huden din er tørr. Dette vil hindre at vann fortynne sølv løsning.

Bruke dropper fra en flaske med suverene sølv (sølv hydrosol), plasserer ett femtinitti dråper av sølv på en ren bomullsdott.

Sveip bomull ballen over områder som er berørt av akne.

La huden tørke godt før du påfører ansiktskrem eller sminke.

Gjenta en gang om dagen til akne blir bedre. Avslutte bruken hvis huden din blir rå, rød eller betent eller misfarging oppstår.