Digidexo.com

Hvordan redusere midje størrelse med havregryn

Hvordan redusere midje størrelse med havregryn


Når du ønsker å redusere størrelsen på midjen din, er det viktig å spise måltider som er både sunn og lite kalorier. Måltider som oppfyller begge disse kriteriene, og har fiber, antioksidanter og vitaminer er spesielt gode valg.

Hvordan redusere midje størrelse med havregryn

•  Tenk på hvilke måltid du kan erstatte med et sunt måltid laget av havregryn. Havregryn har bare 150 kalorier om servering, og gjør et godt måltid erstatning! Det åpenbare valget her er frokost, men i mitt tilfelle, jeg erstatte middag, fordi middag er vanligvis den mest kalori og fetende måltid for meg. Jeg redusere min midje størrelse raskt!

Finn en havremel oppskrift som du liker. Havregryn trenger ikke å være kjedelig. Med min blåbær og gresskar oppskrifter, vil du finne at havregryn smaker som dessert, alle samtidig opprettholde sin sunne fettstatus og fiber. Du kan finne to gode oppskrifter i ressursseksjonen etter denne artikkelen.

Kontroller at du har sunne ingredienser på hånden. Hold en tilførsel av frosne blåbær, jordbær og bjørnebær i fryseren. Alle disse går godt sammen med havregryn. Havremel i seg selv kan kjøpes i store beholdere for pennies en servering. Kjøp den vanlige typen, ikke øyeblikkelig eller stål kuttet.

Kjøp noen hele linfrø fra helsekostbutikk. Sørg for at de er friske, fordi linfrø gå harsk raskt. Utpeke en kaffekvern spesielt for sliping av linfrø. Hvis du slipe linfrø rett før du bruker dem, vil de beholde sin gunstige omega 3-tallet.

Når du lage din favoritt havregryn oppskrift, legge opp til to spiseskjeer med linfrø. Det er viktig å legge til linfrø etter at du er ferdig med matlaging havregryn, da varmen ødelegger Omega 3-tallet. Husk at linfrø har også mye fiber. Hvis du ikke er vant til å spise linfrø, bare legge en spiseskje, slik at du ikke har intestinal nød. Du vet, gass. Også har linfrø 35 kalorier en spiseskje. The fiber og vitaminer den inneholder gjør det vel verdt caloric utgifter!

Hold erstatte måltider med havregryn og du vil se din midje størrelse gå ned. Spise sunn mat hjelper kroppen å kvitte seg med overflødig vann at det henger på, og vanligvis det første stedet du vil se en reduksjon i midjen din.

Hint

  • Havregryn og bær er gode valg for de som følger en lav glykemisk diett.
  • Legge kanel til havregryn kan bidra til å stabil blodsukkeret.
  • Ikke erstatte mer enn ett måltid om dagen. Variasjon er viktig i et sunt kosthold.