Digidexo.com

Hvordan bli en meditasjonslærer

Meditasjon er en helbredende og avslapningsøvelser. Folk mediterer for å utvikle en følelse av åndelighet og velvære. De som er dedikert til en bestemt teknikk kan lære andre.

Det er nok av muligheter for meditasjon lærere. Mange bedrifter innlemme meditasjon i sine stresshåndteringsprogrammer. Du kan også lære meditasjon til studenter, pensjonister og på treningssentre.

Besvare spørsmål fra studenter og forklare teknikken din vil utdype din egen meditasjonspraksis. Det sies at læreren er også student, og hjelpe andre er god karma.

Bruksanvisning

Hvordan bli en meditasjonslærer

•  Når du har inngående kjennskap til en meditasjonsteknikk og en stødig personlig praksis, se om det er en måte å bli sertifisert i at teknikken fra en anerkjent skole eller organisasjon. Kontakte den aktuelle meditasjonsteknikken hovedkvarter for sertifiseringsalternativer eller søk etter anerkjente meditasjons skoler i byen din eller på nettet, for eksempel på steder som International Meditasjon Teachers Association (www.meditationteachers.org).

Lag visittkort for deg selv. Inkluder virksomhetens navn, e-postadresse og telefonnummer. La dem på steder som er relevante for meditasjon praksis, fra kafeer og yoga studioer til alternative butikker og vegetariske restauranter.

Utvikle en nettside eller blogg som vil annonsere dine ferdigheter. Disse nettstedene kan forklare teknikker, filosofi og etikk i undervisningen meditasjon. Rundt samme tid, plukke datoer og klokkeslett å holde dine klasser og velge kostnaden av klassene. Denne informasjonen kan bli inkludert på din hjemmeside eller blogg også.

Finn et sted å holde din klasse. Du kan ha det i et rekreasjonssenter, et kontor setting, en utendørs plassering eller i ditt eget hjem. Fylle ut søknader, om nødvendig, for å få tillatelse til å reserve / bok plassen.

Utvikle en leksjon plan. Inkluder hvor mange klasser vil være i hver økt, og hva er hovedmålet for hver serie med leksjoner. Du kan også skrive ut hva du trenger å si i løpet av hver meditasjon, hvis det er nødvendig.

Lag løpesedler for å annonsere din klasse. Post dem på steder hvor potensielle studenter skal finne dem. Tenk hva slags elever du ønsker i din klasse. Se for dem klart i tankene dine og spør deg selv hvor du vil finne dem. Disse stedene kan inkludere nye alderssentre, alternativ helse kontorer, høyskoler, kaffebarer, og samfunnet nettsteder.

Finn andre meditasjonslærere og holistisk helse utøvere. Samle visittkort og lære om det er en måte å skape gjensidig fordelaktige profesjonell relasjoner gjennom å anbefale klienter eller verksted partnerskap.

Bruk en bærbar PC for å spore betalinger og student frammøte.

meditere før klassen begynner. Begrense interne og eksterne distraksjoner, for eksempel plagsomme tanker eller støy fra utsiden.

Teach klasse. Coach studenter i dine valgte meditasjon teknikk og svare på spørsmål. Husk å ha det gøy.

Tips og advarsler

  • Husk hvordan det er å være student. Det tok tid for deg å lære teknikken. Vær tålmodig med elevene, og ikke dømme dem. Teknikken din er kanskje ikke riktig for alle. Hvis du tror at en potensiell student ikke er riktig for din klasse, lytte til din intuisjon.
  • Noen studenter kan ha problemer som er utenfor dine faglige evner å håndtere. Du kan henvise dem til andre, hvis det er nødvendig.