Digidexo.com

Hva er den Elder Care Act?

Hva er den Elder Care Act?


Affordable Care Act omfatter flere tiltak for å hjelpe pensjonister få kvalitet helsetjenester, leve selvstendig og være mer aktiv i omsorgs beslutninger. The Elder Justice Act som gir beskyttelse for eldre i langsiktig omsorg anlegg er omfattet innenfor denne loven.

Tilskudd til Senior Service Organisasjoner

Loven gir tilskudd til senior service organisasjoner for å bedre tilby rådgivning en bedre forståelse av, og tilgang til, deres omsorgsalternativer, forsikring og Medicare fordeler, og tilgjengelige sosiale tjenester. Målet med disse tjenestene er å hjelpe eldre overgang til omsorg fasiliteter eller fortsette å leve et selvstendig liv.

Medicare og Forsikring Reformer

Loven seniorer betale mindre for reseptbelagte legemidler, har tilgang til gratis forebyggende omsorg og en frivillig, langsiktig omsorg forsikring program. Loven fungerer også å kjempe Medicare svindel og misbruk og øke kvaliteten på pleie i, og etter, sykehusinnleggelse.

The Elder Justice Act

The Elder Justice Act kjemper mot overgrep og forsømmelse av eldre i langtidstjeneste omsorg fasiliteter. Det håndhever brudd rapportering, opplæring av personalet og bakgrunnen sjekker, og standardiserer hjelp av rapportering brudd. Seniorer, eller de som handler på deres vegne, har midler til fil klager og anlegg har økt ansvarlighet.