Digidexo.com

Mål av Diet Counseling

Mål av Diet Counseling


Diet rådgivning lærer teknikker for å forbedre ernæring og redusere kronisk sykdomsrisikofaktorer for økt livskvalitet.

Funksjon

Ernæring fagfolk bruker målsetting og individualiserte planer om å endre helseatferd. Kostråd benytter elevsentrert teknikker for å oppmuntre kundene til å ta mer ansvar for egenomsorg.

Typer

Diet rådgivning varierer med ernæring bekymring og klient. Vordende mødre, profesjonelle idrettsutøvere, kan de som ønsker vekttap eller sykdomsforebygging eller enhver person med sykdom eller skade nytte av rådgivning. Kostråd utvikler seg til Medical Nutrition Therapy (MNT) når en registrert kostholdsekspert bruker en ernæring omsorg prosessmodell for sykdomshåndtering i klinisk setting.

Funksjoner

Omfattende kosthold rådgivning inkluderer: screening, utredning, diagnostikk, intervensjon, oppfølging og evaluering. Kundene blir først vist for å vurdere om den enkelte er i ernæringsmessig risiko. Ernæringsmessig vurdering inkluderer: medisinske og sosiale historier og kostanalyse, antropometriske og biokjemiske data og klinisk vurdering. Intervensjon har en ernæring omsorgsplan med mål, anbefalinger og lærings pasientens behov.

Betydning

Kostråd ved registrerte dietitians viser seg effektive i kliniske studier. I en studie av voksne i risikosonen for hjerte- og karsykdommer gjort ved University of Michigan Medical Center, forbedret intensiv diett rådgivning utfall på pasientens kunnskap, oppfatninger, kosthold og blod lipid nivåer i forhold til de som ikke mottar rådgivning.

Advarsel

Enkelte ernæringspraksis bevise tvilsom. Hvis utøveren antyder hår analyse, kosthold ved blodtype, datastyrte nærings mangel tester, høy dosering av vitaminer eller selger vitaminer i løpet av dietten rådgivning, bør legitimiteten til ernæring profesjonell bli avhørt.