Digidexo.com

Rushabiliteringssentre på Filippinene

Rushabiliteringssentre på Filippinene


Filippinene har en rekke rushabiliteringssentre som faller for både nasjonale og utenlandske klienter. Sentrene tilbyr behandlinger som går utover enkel avgiftning å løse de andre problemene som er involvert med avhengighet. På denne måten håper de å hjelpe den rusavhengige rehabilitere i samfunnet og avstå fra avhengige atferd.

Serenity på Quarry

Serenity på steinbrudd er et stoff og alkohol rehabilitering og behandlingssenter fem timer nord for Manila i den fjellrike omgivelser av Baguio City. Senteret henvender for internasjonale kunder og behandlingen foregår på engelsk med mindre annet er spesifisert. Anlegget opererer i henhold til 12-trinns prosess favorisert av Anonyme Alkoholikere. Rehabiliteringen Teamet ledes av Junjun Abella, en lisensiert rådgiver med Professional Regulatory Commission av Filippinene.

Serenity på Quarry

Suello Village

Marcos Highway

Baguio City, Luzon

Filippinene

906-476-0618

mararahayka.org

The Rising Phoenix Foundation

Rising Phoenix Foundation er en non-govern narkotika rehabilitering organisasjon som ble åpnet i 2003. Senterets grunnlegger har mer enn 50 års erfaring innen rusfeltet og bruke prinsippene for den 12-trinns program i sin behandling. Senteret er akkreditert av den filippinske regjeringens Department of Health.

The Rising Phoenix Foundation

6275 Me Jp Rizal Avenue

Kaybagal Sør Tagytay by

Filippinene

02-659-2069

risingphoenixfoundation.com

SELV Enhancement for Life Foundation

Regjeringen-akkreditert SELF Enhancement for Life Foundation ble grunnlagt i 1992 som en rusbehandling og rehabilitering anlegget. Senteret opererer i henhold til en dual tilnærming program for klinisk intervensjon og atferd modifikasjon. Terapeuter som mål å avvenne sine kunder off narkotika mens samtidig å identifisere og utvikle sine livs-ferdigheter og evner.

SELV Enhancement for Life Foundation

506 Southgate Bldg, Finans Drive

Madrigal Business Park

Alabang, Muntinlupa City

1780 Filippinene

02-809-3491

selfoundation.com

Håpets Hus

The House of Hope har spesialisert seg på behandling og rehabilitering av narkomane. Det er en non-profit anlegg som gir åtte måneders behandling programmer for gratis og drives av ex-narkomane. Behandlingen består av arbeidsterapi og åndelig terapi. Den åndelige terapi er kristen-basert som sentrum er finansiert av kirkene i Singapore.

Håpets Hus

Gun-ob

Lapu-Lapu City, Cebu

Filippinene

032-340-7941