Digidexo.com

Hvordan løse opp spenninger Fra skuldre og nakke

Hvordan løse opp spenninger Fra skuldre og nakke


Det er alle slags grunner til at folk får nakke og skulder spenning - dårlig holdning, langvarig sitting, stress. Men uansett hva årsaken er for din nakke og skulder spenning, er den beste måten å lindre musklene å strekke dem grundig, noe som vil hjelpe dem til å slappe av og gi deg lindring. Hvis du vet som strekker målet de spesifikke musklene som må være avslappet, kan du utføre dem selv og hjemme når du trenger avlastning.

Hvordan løse opp spenninger Fra skuldre og nakke

rette ryggen helt, enten du sitter eller står.

Ta et dypt pust inn og trekk skuldrene tilbake. Tenk deg at du prøver å ta på korsryggen med skulderbladene å trekke musklene stramt.

Hold i 10 sekunder, slipp, deretter fullføre 10 flere reps.

Brett et håndkle i halv lengde-messig, så ruller det opp tett. Ligg på gulvet på ryggen, og kile den rullet håndkle rett under nakken for å tilby støtte. Forsiden av halsen bør være helt strukket ut mens du ligger nede.

Hold denne posisjonen i 10 minutter.

6. Masser musklene som ligger på hver sin side av ryggraden, fra midten av ryggen og helt opp til baksiden av hodet. Bruk fingeren pads til å gjøre små, sirkulære bevegelser som vil hjelpe blodsirkulasjonen og lindrer verkende og strammet musklene.

Hint

  • Prøv å utføre denne øvelsen i 10 repetisjoner (utvide og sammenklemming av å være en repetisjon). Du vil føle din rygg og skuldre blir sliten fordi du arbeider dem! Når du har fullført treningen, vil du føle en stor mengde av velvære i skuldre og nakke. Trapezius er avslappet fordi du har økt blodstrøm og oksygen sirkulasjon til dette området.