Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne muskel belastning Symptomer

Hvordan gjenkjenne muskel belastning Symptomer


Muskel stammer, som kan innebære rive, blåmerker eller på annen måte skade muskelvev, kan være et resultat av intens atletisk aktivitet eller enkle dagligdagse bevegelser. Ved å anerkjenne symptomer på muskel belastning, kan du avgjøre om du trenger medisinsk hjelp.

Hvordan gjenkjenne muskel belastning Symptomer

Gjenkjenne muskel belastning Symptomer

•  Se etter blåmerker, kutt, rødhet eller hevelse i den generelle plasseringen av skaden. En muskel belastning kan innebære riving av muskelvev, blodårer og sener, noe som kan føre til alle de ovennevnte symptomene.

•  Se om smertene avtar når det skadde området er helt i ro. Ordinær stølhet eller utmattelse er vanligvis bare smertefullt når muskelen strekkes, men smerten av en muskel belastning tendens til å være konstant, uavhengig av om det skadde området er flyttet eller ikke.

fastslå om det er en generell svakhet til den skadde muskel som hindrer bevegelse eller bruk av det skadde området, i motsetning til selve skjøten eller ben. Dette er for å kjenne forskjellen mellom en muskel belastning og en forstuing.

Finn ut om det er en manglende evne til å bruke muskler i det hele tatt, noe som kan indikere skade eller separasjon i området der musklene er festet til sener.

Erkjenne aktivitet som kan ha forårsaket muskelspenninger. Vanligvis er muskel spenninger forårsaket av enten anstrengende fysisk aktivitet eller en enkel og uventet bevegelse som forårsaker at muskelen til å bevege seg i en unormal måte, noe som resulterer i skade. Muskelsmerter som ser ut til å komme ut av ingensteds kan være forårsaket av en potensielt mer alvorlig medisinsk tilstand, så sjekk med legen din umiddelbart.

6. Sjekk ut elektroniske ressurser som eMedicineHealth eller Healiohealth.com nettsteder for mer informasjon om hvordan du kan gjenkjenne muskel belastning symptomer og hvordan du kan søke behandling (se Ressurser nedenfor).

Hint

  • Muskel stammer kan vanligvis unngås under fysisk aktivitet ved ganske enkelt å utføre en serie med tøyningsøvelser før du begynner. De fleste treningseksperter mener at du bør strekke for minst 5 til 10 minutter før du starter noen fitness diett.
  • Hvis du ikke føler lettelse fra muskel belastning ubehag innen 24 timer etter skaden, eller hvis du hører en popping støy når den skadde området er flyttet, søk medisinsk hjelp umiddelbart.