Digidexo.com

Hvordan nakkekrage Works

Hvordan nakkekrage Works

Cervicalcolumna

Den nakkesøylen består av syv vertebrae fra bunnen av hodeskallen til toppen av skuldrene som støtter skallen og hjernen. Nervene som går gjennom nakkesøylen tjene halsen, ansiktet, bihuler, hals, armer, hender, skuldre, skjoldbruskkjertelen og andre deler av overkroppen. Derfor kan skader på nakkesøylen forårsake smerte og noen ganger funksjonshemming.

Typer av cervical krage

Cervical krage kommer i fire grunnleggende modeller - gelfylte varme og kalde omslag, skum immobilisering krage, hard plast eller metall støtte krage og hard plast immobilisering krage. De er montert tett rundt halsen og nesten alle feste med borrelås. Cervical krage holde hodet og sikkert, og la nakken for å helbrede, hindre ytterligere skade.

Gel-Fylt Varme og kalde Collars

Gelfylte varme og kalde pakker brukes til å lindre smerte, stivhet og betennelser. De kan bli varmet i en mikrobølgeovn eller frosset og deretter påsatt på halsen og festet. Den primære fordelen over varmeputer er deres mobilitet - brukeren er ikke bundet til et strømuttak ved behandling av smerte, og de kan være forberedt og slitt på jobb eller hjemme. Fordi de er montert, de er mindre klumpete enn tradisjonelle kjøleelementer.

Skum Immobilisering Collars

Skum immobilisering krage er foreskrevet til pasienter som har soft-vev skader, som for eksempel whiplash og andre typer nakkeskader, eller som trenger kortsiktig støtte av hodet og nakken mens gjenvinne fysisk styrke etter en langvarig sykdom. De er laget av tett skum formet til å hvile på skuldrene og den øvre krage mens toppen av kragen omslutter bunnen av skallen. De er dekket med et vaskbart strikk stoff og har en borrelås. Noen leger sier at denne typen nakkekrage kan gjøre mer skade enn godt, og at de bør ikke brukes på lang sikt. Immobilisering av nakken kan øke leddsmerter og stivhet og kan gjøre musklene som støtter nakken og ryggraden svakere gjennom stillstand. Se Resources nedenfor for en link.

Metall og plast Support Collars

Hard plast eller metall støtte krage er foreskrevet for å holde hodet og halsen av pasienter med amyotrofisk lateral sklerose (ALS), multippel sklerose (MS) og andre degenerative sykdommer hvor musklene er for svake til å tåle vekten av skallen. De er laget av tekstilkledd hard plast eller metall rør og er sikret med brede borrelåsstrimler. De er designet for å være diskret og lav profil og passer lett inn klær.

Hard Plastic Immobilisering Collars

Hard plast immobilisering krager sikre pigger og hodeskaller av pasienter som har brutt ryggvirvlene, kraniebrudd og andre traumer som krever fullstendig immobilisering under healing. De brukes også under krise redder av ulykken ofre for å hindre flere skader i nakken og hodeskallen under transport. I likhet med skum krage, de hviler på toppen av skuldrene og krageben, men støtte hodet med hylle-lignende haken hvile. De omfatter en stor åpning i fronten av kragen som kan brukes til å overvåke puls i arteria carotis eller for installasjon og vedlikehold av trakeotomi åpninger og respiratorer.