Digidexo.com

Osteopati Farene

Osteopati Farene


Osteopati er forankret i troen på at alle sykdommer og lidelser opprinnelse i, eller er relatert til, problemer i bevegelsesapparatet. Dette systemet består av nerver, ben og muskler som danner kroppens struktur og alle er sammenkoplet. Den opprinnelige troen av grunnleggeren av osteopati er at alle fysiske problemer stammer i ryggraden. Dette betyr at osteopati fokuserer på bein og muskler-utilsiktede skader på disse kan noen ganger oppstå. Det er noen andre farer forbundet med osteopati.

Osteopati

Osteopati, eller osteopatisk medisin, er en alternativ form for medisin startet i 1874 i Missouri. Mens det er en alternativ medisin, har det vært et offisielt sertifisert form av medisin i de Forente Stater i lang tid. Den amerikanske Osteopathic Association ble dannet i 1901 for å regulere praksisen med osteopati. Utøvere av osteopati ble offisielt anerkjent i alle 50 stater i 1962.

Søknad

Denne troen manifesterer seg i en fokus på muskel-skjelettsystemet. Et besøk til en osteopatisk utøveren vil innebære et intervju og en fysisk sjekk, der ryggraden og holdning er undersøkt. Rygg, ben eller armer kan være manipulert med hendene for å undersøke deres styrke og muskel tone. Osteopati gjør også bruk av røntgen for å diagnostisere lidelser og sykdommer og bruker reseptbelagte medisiner i behandling. Osteopatisk behandling kan også innebære flytting av en stram muskel mot og fra et smertefullt område og holdt til tetthet letter. Dette kan noen ganger føre til utilsiktet smerte.

Sertifisering

Alle utøvere av osteopati skal være riktig sertifisert. En lege av osteopati (DO) mottar den samme grunnleggende opplæring som lege (MD), samt opplæring i hvordan å manipulere muskler og bein. Han må også få en lisens til å praktisere som andre medisinske fagfolk. Når du besøker en Må sjekke for å sikre at riktig sertifisering er utstilt.

Tilhørende risiko

De fleste farene involvert i osteopati er uønskede bivirkninger og bør bare vare i noen dager. Du kan oppleve utmattelse etter behandling. Du kan også oppleve muskelsmerter og muligens en lett hodepine. Mer seriøst, en teknikk som brukes av noen DOS, heter spinal manipulasjon har vært knyttet til mer alvorlige bivirkninger, som for eksempel arterie skader og slag. Risikoen for disse bivirkninger er mer sannsynlig når ryggraden manipulasjon er utført på den øvre del av ryggen.

Betraktninger

Diskutere eventuelle risikoer forbundet med osteopatisk behandling med en DO og alltid sørge for at en DO er fullt sertifisert og lisensiert før under noen behandlinger. Vær på vakt mot eventuelle personer som utgir seg for å øve osteopati som er villige til å gi sin offisielle sertifisering.