Digidexo.com

Hvordan bli kvitt en skulder Ache

Hvordan bli kvitt en skulder Ache


Skuldersmerter kan være forårsaket av stress, inaktivitet eller for mye fysisk aktivitet. Uansett hvorfor du opplever skuldersmerter, er det ting du kan gjøre for å minimere ubehag mens skulder helbreder.

Hvordan bli kvitt en skulder Ache

•  Ta en varm dusj. La det varme vannet strømme ned på skulderen din, og slipper stress og lindre smerten du føler.

2 is skulderen din for å bidra til å redusere hevelse og betennelse. Mens varme er beroligende, er is også fordelaktig i små doser, og kan brukes i rotasjon med varme for å oppnå maksimal lettelse og hurtigere helbredelse.

Sakte strekke skulderen din. Bare strekke så langt det er behagelig; ikke presse deg selv til du er i smerte. Du bare ønsker å varme opp muskler, ikke forverre skaden.

Ta en smertestillende. Diskuter dine medisiner med legen din på forhånd, så er det smertestillende midler som ikke bør kombineres med bestemte vilkår. Imidlertid vil en over-the-counter smertestillende hjelpe deg å takle som du helbrede.

bruker varme patcher å berolige skulderen din i timevis. Dette er spesielt effektivt for de gangene du må stå stille, som når du sitter ved skrivebordet på jobben. Varme patcher på huden din og gi dyp oppvarming i timevis for å berolige dine skuldersmerter unna.

Hold en dagbok av skuldersmerter. Record om følelsen du føler er skyting, svie eller bankende, og hvor lenge du har opplevd skuldersmerter. Hvis smertene vedvarer i flere dager og du er ikke bedre, se en lege.