Digidexo.com

Slik bruker du en Foam Roller for Feet

Slik bruker du en Foam Roller for Feet


Hvis du har svake ankler, føtter som krampe, eller verkende buer, prøv å bruke skum roller øvelser for å bidra til å styrke dine føtter. Som du trene føttene på skum valser, er et rest fordel som andre deler av kroppen får en trening i tillegg. Tilgjengelig i varierende lengder og tykkelser, skum valser er lette trening verktøy som brukes i mange pilates og yoga trening klasser der de bidrar til å forbedre balansen ved å legge og sitter på dem i ulike positurer. Skum valser er også gode verktøy for å gi deg selv en fotmassasje og bruke for foten øvelser.

Slik bruker du en Foam Roller for Feet

Place to en-fots halvrunde skum valser på bakken foran deg, flate siden vendt opp. Step på rullene og opprettholde balansen. Krangel sakte ti ganger etter hverandre for å utøve hele foten med vekt på setemuskler og lår.

Stå på en 3-fots halvrund roller (flate siden vendt opp) med begge føttene. Sette en fot foran den andre og hold for å opprettholde balanse, noe som gir føttene og hele kroppen en styrke trening.

Strekk ankler og føtter ved å plassere bunnen, fremre del av foten mot en halvrund skum roller med den flate siden av valsen vendt ned. Lene seg frem for å føle strekningen i foten, opp ankelen og gjennom kalver.

Slå en 3-fots runde skum hjulet på den ene enden. Stå ved siden av skum roller, lett å holde på toppen for balanse. Plasser føttene i en plie stilling - ankler sammen, føttene vendt ut for å gjøre bokstaven "V." Bøy knærne sakte, holde knærne fra strekker seg over tærne. Gjenta 15 ganger for å gi føttene styrke og anklene en treningsøkt.

Sitt på gulvet med en 3-fots runde skum roller plassert horisontalt foran deg på gulvet. Bøy knærne og plasser føttene på skum roller. Rull rullen fram og tilbake flere ganger ved hjelp av føttene for en eneste massasje.

Hint

  • Når man står på halvrunde skum valser, være sikker på at du er ved siden av en vegg eller noe å gripe inn i tilfelle du faller.