Digidexo.com

Hvordan bygge Six Pack Abs i fire uker

Hvordan bygge Six Pack Abs i fire uker


Alle har magemusklene, men noen ganger magemusklene er vanskelig å se, spesielt hvis du ikke har fungert på en stund. Det er mange forskjellige ting som du kan gjøre for å bygge six-pack abs i fire uker, fra å endre kostholdet til å utføre forskjellige øvelser rettet mot magemusklene. Hvis du holder deg til en diett og mosjon regime, vil du se resultater.

Hvordan bygge Six Pack Abs i fire uker

•  Spis grønne grønnsaker og grønnsaker som har rike farger. Nonstarchy grønnsaker er best å bli spist viktigste måltider og snacks. Ifølge "Work Out" host Jackie Warner, spise mat som grønnsaker og egg øker stoffskiftet. Sukker i frukt kan hindre deg fra å miste den vekten du ønsker, så legg protein vibrering som et supplement. Warner anbefaler også å legge til 500 milliliter av organisk sitronsaft til vann hver dag fordi askorbinsyre i sitroner kan få fart på stoffskiftet med 33 prosent.

Jog i 45 minutter tre dager i uken for å øke hjertestyrken. Ifølge Shape Fit magasin, når du begynner å få resultater, kan du jogge i 20 minutter tre til fem ganger i uken.

Utfør en bøyd kne abdominal hip raise ved å legge ned flat og legger hendene til din side. Bøy knærne og heve føttene to inches av gulvet. Flytt hoftene og knærne mot brystet ditt når du kontraherer magemusklene i to sekunder. Utfør tre sett med 20 repetisjoner.

Utfør en finger til tær abdominal crunch ved å holde brystet ut og skuldrene tilbake mens du kommer opp med armer og ben. Armer og ben komme tilbake på samme tid. Målet er å være i stand til å holde bena og armene på den øverste plasseringen for et par sekunder før bringe dem ned. Utfør tre sett med 10 repetisjoner.

Hint

  • Forplikte seg til programmet i minst en måned for å oppnå resultater.