Digidexo.com

Hvordan spise sjokolade i Moderasjon

Hvordan spise sjokolade i Moderasjon


Sjokolade er spist av mange mennesker for sin besk smak. Hvis du spiser mørk variasjon, er det antatt at du kan nyte helsefordeler. Ifølge New York Times, har studier indikert at flavonoider i mørk sjokolade redusere blodtrykket, noe som bidrar til å hindre hjertesykdom. De samme flavonoider er ansvarlig for chocolaty smak mange krever. Jo mindre bearbeidet sjokolade, jo færre flavonoider er tapt. Fordi et overskudd av sjokolade kan utløse vektøkning, er det best når det spises i moderate mengder.

Hvordan spise sjokolade i Moderasjon

•  Hold sjokolade stash i fryseren. Bryt sjokoladen i biter størrelse biter av ca 5 gram (en kvadratmeter), slik at du er mindre fristet til å spise store biter om gangen. Bruk mørk sjokolade med et kakaoinnhold på 65 prosent eller høyere for å oppnå helsegevinst.

Ta kalorier i betraktning. Se på din livsstil. Hvis du trener ofte og leve en aktiv livsstil, kan du tillate deg å forbruke flere kalorier. Hvis du fører en stillesittende livsstil, begrense det daglige sjokoladeinntaket. En 5-gram kvadratet av sjokolade har ca 25 kalorier. Hvis du tillater deg selv 100 ekstra kalorier daglig, kan du spise fire kvadrater.

Spis en sjokoladebit og nyte lukten og smaken av sjokolade som det smelter i munnen. Ta deg god tid og tar opp sjokoladen under en stille stund, slik at du kan nyte det. Fordi sjokolade ble holdt i fryseren kan det ta opp til tre minutter før det er borte. Hvis du holdt sjokolade ved romtemperatur, vil det bli gått raskere.

Spis en annen kvadratet av sjokolade på en lignende måte hvis du har lyst vedvarer. Hold styr på hvor mye sjokolade du spiser, fordi kalorier raskt legge opp. Når din craving er fornøyd, lagrer de resterende kalorier for senere i dag.

Drikk en kopp varm sjokolade hvis du begjærer sjokolade og har allerede spist det daglige tildeling. Selv om den varme væsken ikke har de samme helsemessige fordeler som mørk sjokolade, er det mindre fetende, men likevel beroligende og trøstende.

Hint

  • Unngå å spise sjokolade sent på kvelden fordi det inneholder koffein, noe som kan forstyrre søvnen din.
  • Hvis du spiser mørk sjokolade for sin helsemessige fordeler, bør du vurdere inkludert te, epler, løk og tyttebær i kostholdet ditt fordi disse er også rik på flavonoider.