Digidexo.com

Lysin og hjertesykdom

Lysin og hjertesykdom


Hjertesykdom er et generelt begrep for mange forhold som påvirker hjertet, herunder forhold som hjerteklaffsykdommer, perikard sykdom, hjertesvikt, arytmi og medfødt hjertesykdom.

Sykdommer i hjertet er den mest utbredte dødsårsaken i USA. Med så mange mennesker i fare, lære om risikofaktorer, symptomer og behandlinger er avgjørende for en persons helse.

En behandling som er ikke-invasiv og forebyggende er lysin, en aminosyre. Det har blitt studert for sin forebyggende evne og kan være en viktig ressurs for å bekjempe hjerteproblemer, spesielt i kombinasjon med vitamin C.

Identifikasjon

Aterosklerotisk pest er betegnelsen på kolesterol (fett) innskudd på blod fartøy vegger. En viktig oppdagelse ble gjort av forskere at én type kolesterol, den lipoprotein (a), kalt Lp (a) er den primære årsaken til aterosklerotisk plakk. Lp (a) er skapt av leveren. Det kalles klissete, slik at det å feste til fartøy vegger samtidig som de innskudd som LDL kolesterol, fibrinogen og kalsium.

Når blodårene er svakt, Lp (a) festes til de svake punktene. Over tid bygger dette kolesterol opp og til slutt fører til et hjerteinfarkt.

Discovery

Dr. Linus Pauling, en kjemiker, mente at Lp (a) ble opprettet av evolusjonær tilpasning hos mennesker. Han lærte at vitamin C (askorbinsyre) er til stede i nesten alle levende organismer, planter og dyr, med noen få hederlige unntak som primater og marsvin, så vel som mennesker. Mennesker og disse dyrene er også de eneste som produserer klebrig Lp (a)-kolesterol.

Alle andre dyr lage vitamin C - hvor som helst fra 3,000 mg til 12 000 mg, avhengig av størrelsen av dyret. Dyr nyrer eller lever konvertere sukker (sukrose) til vitamin C, som beveger seg inn i dyrets blodomløp.

Pauling og Dr. Matthias Rath, en hjerteforsker, teoretisert at Lp (a) buildup er skapt av lave nivåer av vitamin C. Bruke teorien om at dyr som skaper sin egen vitamin C har svært lite arterielle problemer, anbefales Pauling at folk tar vitamin C opp til hundrevis av ganger større enn 60 mg anbefalt daglig inntak. Men Pauling oppdaget at lysin spiller en like viktig rolle.

Betydning

Forstå vitamin C rolle og lære om Lp (a) vedheft til blodårene, innså Pauling at økende lysin i blodet gjør at Lp (a), med den klebrige protein, å binde med lysin molekyler og ikke bygge opp.

Pauling og Rath eksperimentert og fastslått at en kombinasjon av vitamin C og lysin ville øke styrken av blodkar, stoppe Lp (a)-molekyler fra å feste seg arterieveggene, redusere Lp (a) nivåer og hindre skjørbuk (mangel på vitamin C) . Dette ble kjent som Pauling / Rath Unified Theory.

Løsning

I 1994 Pauling og Rath patentert sin idé. Patentet hevder at lysin, vitamin C sammen med antioksidanter vitamin E, kan A og Co-S10 stopper Lp (a) fra å feste seg arterieveggene. De senere tilsatt prolin til blandingen som den har lignende egenskaper. Nøkkelen til teorien er å bruke mengder godt over US Drug Administration anbefalinger, oppover på hundrevis av ganger større.

Dr. Michael Lam, MD, MPH, innstiller et daglig inntak på 1 til 10 gram av vitamin C, 1 til 5 gram av lysin og 1 til 2 gram prolin mot kardiovaskulær sykdom.

Konklusjon

Kan oppnås en kombinasjon av lysin, vitamin C og prolin sammen med andre fordelaktige aminosyrer og antioksidanter fra helsekostbutikker. Selv om disse kosttilskudd er naturlig og er tilgjengelig i piller eller kapsler, søker kvalifiserte helhetlig utøvere eller leger å administrere mega-dose injeksjoner.