Digidexo.com

Hvordan å miste 30 pounds rask og enkel

Finne metoder for å hjelpe deg i din vekt-tap mål kan lede deg ned ulike veier: dyre gym medlemskap, kosttilskudd og kjepphest dietter. Selv om noen av disse tingene vil hjelpe deg å miste vekt, er det noen relativt raske og enkle metoder du kan implementere i ditt daglige liv som vil fungere like bra eller bedre. Metodene som er oppført i denne artikkelen sammen med en anaerob øvelse rutine kan hjelpe deg å miste opptil 30 pounds eller mer i 6 til 8 uker.

Hvordan å miste 30 pounds rask og enkel

Hvordan å miste 30 pounds rask og enkel

Finn sunne alternativer for usunn Foods.This er en av de mest kritiske trekk du kan gjøre når du tilpasse seg en sunn livsstil. Alle som dietter elsker mat som har gjort dem opp i vekt i første omgang. Finne sunne alternativer for de matvarer kan være utfordrende, men det er ikke umulig. For eksempel, er bakken kalkun en velsmakende alternativ til kjøttdeig. It sesonger godt og gir mindre fettinnhold. De fleste bakke biff oppskrifter fungere godt med bakken kalkun som en erstatning. Andre sunne alternativer er brun eller vill ris i stedet for hvit ris og hele hvete eller hel-korn brød i stedet for loff. Brown og villris gir deg fiber og viktige vitaminer som hvit ris ikke gjør. Hvete og hele korn brød har høy fiberinnhold og inneholder vitaminer og mineraler som er strippet fra hvitt brød i produksjonsprosessen. Fiberen inneholdt i disse produktene hjelpemidler fordøyelsen. De fleste dagligvarebutikker har aisles dedikert til sunne alternativer til populære snacks og drikkevarer.

•  Spis grønnsaker. Grønnsaker er viktig å vekttap av to grunner: De er lave i kalorier og de inneholder fiber, vitaminer og mineraler som holder kroppen frisk. Prøv å konsumere minst tre til fem porsjoner grønnsaker om dagen. Grønnsaker fordøye godt, og fordi de er lave i kalorier, kan du forbruker mange av dem uten å bekymre deg å få ekstra vekt. De er perfekte for side retter til kylling, kalkun og fisk. De kan også fungere som snacks mellom måltidene.

Drikk mer vann. Drikk et glass vann før og etter måltidene. Å drikke vann hjelper hydrat kroppen og er bra for huden din, men det kan også hjelpe deg å spise mindre og undertrykke appetitten mellom måltider. Drikkevann mellom måltidene bidrar til å holde magen full og distraherer deg fra craving usunn mat.

Walk i tillegg til å trene. Turgåing er en av de beste øvelsene fordi den ikke sliter på ditt hjerte og du kan gjøre det nesten hvor som helst. Prøv å parkere bilen og gå i stedet til steder som er relativt nær hjemmet ditt. Sammen med en øvelse diett, vil gang hjelpe deg å forbrenne de ekstra kaloriene og miste pounds.