Digidexo.com

Hva slags mat er inkludert i volumetrisk kosthold?

Den Volumetrics Eating Plan er et resultat av flere tiår med fedme og forskning sult av Dr. Barbara Rolls. Dens fokus er å oppnå metthetsfølelse samtidig som forbruker færre kalorier. Volumetrics innebærer mat som er lav i kalorier for deres masse. For eksempel inneholder en stokk med smør som veier 1/4 lb 810 kalorier og er mer enn 3/4 fett, mens 1/4 lb av druer, som opptar langt mer volum, inneholder ca 78 kalorier, og er mer enn 3 / 4 vann.

Energitetthet og Satiety

Som enhver diett, gir Volumetrics Eating Plan etterfølgere verktøy for å finne ut hvordan hvilke matvarer passer med programmet. For å finne energitetthet (ED), dele antall kalorier i en food av sin vekt. Det er ingen regel på ED tall, men lavere ED matvarer er å foretrekke fremfor høyere ED matvarer. I tillegg bærer den volumetriske plan tilsvarende kostfiber krav USDA, 25 til 38 g per dag. Fiber øker metthetsfølelse. Og som mange diett planer, oppfordrer Volumetrics vannforbruk sammen med mat. Dietten oppfordrer fokus på matvarer som ikke bare er lav ED men også høy i vanninnhold for å fremme følelser av fylde til tross for deres lavere kalori teller.

Lav ED Foods

Velg hel frukt og hele korn enn fruktjuicer og raffinerte karbohydrater. Betrakt både fiberinnholdet, og vanninnholdet av grønnsaker. Velg magre proteiner og lav-fett meieri. Supper har en tendens til å fylle, og er åpenbart i høyt vanninnhold. En mer realistisk sammenligning enn den mellom en stokk med smør og en haug med druer: Dehydrer de vanntung druer og du får rosiner - og uten at vannet du får å spise knapt 1/8 så mye å opprettholde samme antall kalorier.

Høy ED Foods

Mens det er ingen matvarer uttrykkelig forbudt av den volumetriske Eating Plan, ved hjelp av retningslinjene ovenfor vil føre deg til å styre klar av noen. Smør og annet fett er ekstremt tett, calorically. Candy er ikke sating og også en tendens til å være ganske høy i kalorier. Full-fett meieri og fett kjøtt er tett og kalori. Popcorn, chips, og pretzels pleier ikke å sate - Tenk på forbruker en potetgull pose full av brun ris og brokkoli.