Digidexo.com

Hvordan identifisere Utslett hos barn

Selv utslett er sjelden farlig eller livstruende hos barn, lære å identifisere dem kan hjelpe deg å vite når barnet trenger å se en lege eller bli tatt til sykehuset hvis de gjør utvikle et utslett. Lære å identifisere ulike typer utslett kan hjelpe deg å vite hvordan du skal behandle barnet ditt hjemme basert på hva slags reaksjon de kan ha.
Lære å identifisere utslett kan være vanskelig, og hvis du ikke er sikker på hva som har forårsaket barnets utslett, ta ham med til en lege eller walk-in klinikk.

Hvordan identifisere Utslett hos barn

En titt på stedet på barnets kropp der utslett dukket opp. Visse typer utslett vises kun i bestemte steder på kroppen, for eksempel rosacea, som bare vil være på ørene eller baksiden av ørene, hodebunnen, ansiktet, halsen eller brystet.

Se på utslett og deres mønstre nøye. Visse typer utslett, som elveblest, vil vises som renner, mens andre vil være flatt mot huden og bare ser røde ut. Elveblest, eksem og støt forårsaket av vannkopper er ofte hevet. Andre typer av virale utslett kan være flat eller hevet.

•  Identifisere form og farge av utslett. Visse utslett, slik som den forårsakes av Lyme-sykdom, har en helt bestemt form eller farge. Lyme sykdom vises som en hevet hvit sirkel inni en rød sirkel og kalles ofte blink utslett. Hvis barnets utslett er smertefullt eller ledsaget av andre symptomer på sykdom, er barnet sannsynligvis behov for legehjelp.

tas hensyn til alle lotions barnet ditt kan ha satt på som de kan være allergisk, eller sjekk for å se om noe i deres klær er noe som får dem til å bryte ut i et utslett. Vær oppmerksom på eventuelle matallergier barnet ditt har som kan forårsake utslett. Allergiske reaksjoner på kremer eller klær vanligvis vises som røde, kløen renner.