Digidexo.com

Om nyrestein symptomer

Nyrestein er små forekomster av mineraler som krystalliserer å danne harde steiner i nyre. Nyrestein resultere fra en ubalanse i urinen, som forbindelser slik som urinsyre og kalsium bygge opp og begynner å krystallisere. Symptomene på nyre steiner er ikke følt før en stein faktisk flytter inn i røret som forbinder nyrene til blæren --- ureter --- og begynner å reise gjennom den. En slik prosess, kjent som "passerer en stein," produserer svært smertefulle symptomer.

Pain

Det første tegnet i de fleste tilfeller er alvorlig smerte som nyrestein beveger seg inn i ureter. Smerten er resultatet av musklene i veggen av ureter kontrahering i et forsøk på å skyve stenen gjennom til blæren.

Plassering av Pain

Smerten først følte fra en nyrestein vil være av kramper variasjon og være veldig akutt. Smerten vil stråle ut gjennom siden av det berørte nyrene inn i ryggen. Smerte kan også stråle ut i nedre del av magen og lysken.

Time Frame

Smerten varierer i intensitet, går fra alvorlig til mindre i løpet av tiden. Smertene kommer i bølger som varer alt fra 20 minutter til en time.

Kvalme

Oppkast og anfall av kvalme kan følge med smerte. Hvis en infeksjon utvikler, frysninger og lavgradig feber er mulig også.

Påvirkning av Urin

Urinen kan bli tåkete og lukter forferdelig, med blod noen ganger dukke opp i urinen som nyrestein gjør sin vei gjennom urinveiene og inn i blæren. Noen med en nyre stein kan føle et konstant behov for å urinere.

Komplikasjoner

Når en nyre blir hindret av en nyrestein, kan komplikasjoner oppstå. Urinen vil sikkerhetskopiere og nyreskader kan skyldes giftstoffer som finnes i urinen.