Digidexo.com

Hvordan bruke ernæring for å forhindre nyrestein

Hvordan bruke ernæring for å forhindre nyrestein


Nyrestein kan være helt invalidiserende for de menneskene uheldig nok til å ha en. Mange sammenligner nyrestein til fødsel. Hvis du kunne unngå nyrestein ved å spise visse ting, ville du gjøre det?

Hvordan bruke ernæring for å forhindre nyrestein

•  Den første og viktigste steget du kan ta er å drikke mye vann når du prøver å forebygge nyrestein. Urinen din vil bli utvannet ved vannet, og vil bidra til å avskrekke eventuelle nyre stein formasjoner. Dette er den viktigste skrittet for å unngå nyrestein.

Cranberry juice er en annen vanlig løsning for å holde nyrene kjører riktig. Sørg for at du får naturlig tranebærjuice, fri for søtstoff som kan deaktivere fordelene av juice.

Noen folk har et problem med meieriprodukter og antacida. Disse svært populære produkter noen ganger må elimineres for å kjempe nyrestein. Den kalsium er det som fører til avleiringer, som deretter fører til dannelsen av steinene. Hvis du har et problem med nyrestein, konsultere legen din om dette mulig årsak.

gulrøtter, honningmelon, og andre sterke kilder til vitamin A er dine venner i kampen mot nyrestein. Disse flotte produkter bidra til å holde nyrene stein gratis ved å opprettholde en sunn urinveiene. Nyt sjenerøse porsjoner av disse flotte matvarer.

Brus er fiender av alle som får nyrestein. Disse sukker-laden tause mordere vil øke insulin, som bringer på kalsium. Derfra er du en stein venter på å skje.

Til slutt, være aktive og mosjon. Justere kostholdet ditt er en ting, men hvis du ikke får riktig trening, vil du ikke høste den sanne fordeler. For virkelig å bli nyrestein-fri, må du komme ut og utøve daglig.

Hint

  • Alltid konsultere legen din før noen store endringer i kosthold, livsstil, eller medisiner. Disse er ment som en generell tommelfingerregler, og ikke lege.