Digidexo.com

Urter for Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt er en kronisk sykdom i betente ledd. Det er synovialmembranen, eller fôr, av de leddene som er berørt. Betennelsen blir til hovne smertefulle ledd som er stive. Disse leddene kan miste range-of-motion hvis den ikke behandles. Til slutt funksjon av leddene kan gå tapt. Herbal egenomsorg kan bidra til å gi lindring til revmatoid artritt.

Kajennepepper

Ta med en pt. av eple cider eddik til en byll. Skru varmen ned til middels lav og tilsett 1 ss. cayenne pepper. La blandingen småkoke i 5 minutter. Hell unstrained væske i en flaske, mens fremdeles varm. Gni denne liniment på leddene når du er i smerte. Også dyppe en klut i denne blandingen og legg kompress over området berørt av revmatoid artritt. Vask av etter smertene er borte. Langvarig eksponering for kajennepepper kan føre til at huden blir irritert, brent eller blemmer.

Echinacea

Legg 1/2 kopp tørket echinacea rot i en pt. kokende vann. Skru varmen ned til lav og la småkoke i 30 minutter. Dypp en klut i echinacea avkok for å lage en kompress. Lå over leddene for smertelindring.

Isop

Tilsett 1 kopp isop blader og topper til 2 kopper kokende vann. La sitte i fem minutter. Legg en ss. honning og drikke denne urte infusjon. Du kan trygt drikke opp til to kopper om dagen uten isopen upsetting magen.

Sennep

Bland 3 ss. sennepspulver med nok varmt vann til å danne en pasta. Spre sennep lim på et stykke papir. Påfør papiret til leddene. Kontroller at papiret er mellom deg og sennep. Langvarig kontakt med sennep kan føre til blemmer. La sennep plaster på leddene til den begynner å føle ubehag. Vask noen sennep rester av huden.