Digidexo.com

Magevirus tips

Mage virus forårsaker betennelse og irritasjon i tarmen og magen, noe som resulterer i smertefulle og ubehagelige symptomer som kvalme, oppkast og diaré. Virusinfeksjoner er svært smittsom og ubehagelig, så det er viktig å øve måter å hindre kontrahering en. Hvis du får et magevirus, er det ting du kan gjøre for å behandle symptomene.

Hindre Virusinfeksjoner

Virus passerer lett fra person til person, så du må utvise forsiktighet hvis du vil unngå å pådra en. Først holde seg borte fra syke mennesker. Hvis noen du kjenner klager over sykdom eller har vært syk nylig, holde seg borte fra denne personen i noen dager. Unngå direkte kontakt hvis det er mulig. Hvis den syke personen bor i din husstand, så bare unngå unødig kontakt.
Vask hendene. Feil håndvask etter avføring eller endre en bleie er en av de enkleste måtene å spre et magevirus. Vask hendene hver gang du bruker toalettet, og vaske hendene regelmessig i løpet av dagen også (du vet aldri hva bakteriene du har rørt).
Holde hjemmet rent. Bruk en desinfiserende renere å drepe bakterier i hjemmet ditt. Hvis noen i ditt hjem er syk, vaske den personens retter i oppvaskmaskinen eller veldig varmt såpevann; holde sengetøy rengjøre og desinfisere overflater i hjemmet ditt. Ta hensyn til områder med stor trafikk som for eksempel bad og kjøkken, og ikke glem å rengjøre døren knotter og telefoner.
Hold hendene ut av munnen din. Unngå å tygge negler eller spise med hendene dersom du nylig har vasket dem.

Administrere og behandle symptomer

Hvis du kontrakt en mage virus, kan du oppleve en rekke symptomer, inkludert oppkast, diaré, magekramper, muskelsmerter og smerter, feber, frysninger, tretthet og tap av appetitt. For å håndtere disse symptomene, gi magen og tarmene en pause. Ikke spis og drikk kun klare væsker (som vann eller te). Hvis du har vært oppkast, drikke veldig små mengder med væske flere ganger om dagen i stedet for å prøve å drikke større mengder på en gang.
Velg riktig væsker. Vann kan være det eneste du kan håndtere uten oppkast; hvis så, det er greit. Men når du kaster opp, og du kan ikke spise for en stund, mister kroppen din næringsstoffer. Prøv å drikke sports drikke eller andre drikker som inneholder elektrolytter for å erstatte de viktige mineraler kroppen din har tapt. Du kan også prøve te, eplejuice eller noncaffeinated brus (etter å ha latt dem gå flat). Unngå koffein og melk.
Følg "Brat" diett. Etter at du har vært i stand til å holde væsker ned i noen timer, kan det være lurt å spise noe. Det er en god idé å følge Brat kosthold i noen dager, inntil magen og tarmene har hatt tid til å komme seg fra viruset. Brat står for bananer, ris, applesauce og toast. Disse matvarer og andre myke, blid seg (for eksempel gelatin eller brus crackers) hjelpe hastighet utvinning.
Å få nok hvile er også viktig. Hold deg hjemme i noen dager, hvis mulig, slik at du ikke over-anstrenge deg eller gjøre noen andre syke.

Når skal man oppsøke lege

Hvis symptomene vedvarer i mer enn tre dager, bør du oppsøke lege. Magen virus kan faktisk være en mer alvorlig sykdom eller forårsaket av en bakterie. Legen din kan også vurdere tilstanden din og finne ut om videre behandling er nødvendig.
Hvis du er gravid eller eldre, eller hvis barnet ditt kontrakter et magevirus, kan du ønsker å se en lege tidligere enn tre dager.