Digidexo.com

Mest effektive produkt for å eliminere Veggedyr

Veggdyr er blant de mest seig av skadedyr. Motstandsdyktig mot varme, kulde og mest vanlige bug spray, veggdyr kan overleve opptil 18 måneder uten luft eller mat. Heldigvis finnes det en rekke effektive metoder og produkter for å eliminere disse blodsugende parasitter. Disse produkter kan deles inn i tre kategorier: insekticider for å drepe insekter, ulike elementer for å isolere og inneholdende dem og Packtite, en maskin konstruert for å eliminere feilene fra elementene ved å oppvarme dem. Ingen produkt er best for å drepe veggedyr: ulike produkter bør brukes i henhold til spesifikk av infeksjon.

Insektmidler

Veggedyr insektmidler kommer i tre former: støv, som forringer bugs 'hud og får dem til å tørke ut; kontaktinsektmidler, som dreper basillen kort tid etter å komme i kontakt med det; og insektvekstregulerende midler, som hindrer insektene fra å reprodusere og modning. Det er lite bred enighet om hvilke av disse produktene som er mest effektive. Støv pleier å være bedre for innsetting i revner og sprekker, mens kontaktinsektmidler kan sprøytes over større områder. Og selv om insektvekstregulerende midler ikke dreper insektene raskt, kan de være mest effektiv i å regulere veksten av infestasjon hvis slike brukes sammen med en av de to andre insekticider.

Forvaring

Forskjellige produkter kan brukes til å begrense spredningen av veggedyr. Først identifisere hvor veggdyr er plassert. Veggdyr vanligvis lever i møbler med tett veving, for eksempel madrasser og overstuffed stoler. I stedet for å kaste de infiserte elementer ut, kan mange av dem bli pakket inn i en plastfolie eller dekke. Disse dekslene må være allergen-bevis, noe som betyr at deres hull er ikke store nok for pollen, støv og andre allergener å gjennomsyre. Hvis hullene er større, kan Veggedyr egg eller larver kunne slippe gjennom. Etter påføring deksler, sørg for at de er grundig forseglet, og ingen har noen tårer.

For Veggedyr-infested områder som ikke kan innpakket i plast, for eksempel mellomrom mellom gulvbord, hullene bak listverk og sprekker i vegger, er det perfekte produktet å bruke caulk. Bruk caulk å forsegle disse hullene og nekte veggdyr tilgang til rommet ditt. Selv om det ikke vil umiddelbart drepe bugs, hvis riktig brukt, caulk vil permanent entomb dem. Etter 18 måneder, bugs, fratatt oksygen og næringsstoffer, bør utløpe.

Den Packtite

Ifølge Bedbugger.com, er Packtite en liten svart maskin der du kan plassere elementer som veggdyr vanligvis bor, for eksempel klær, bagasje og utstoppede dyr. Etter å plassere dine ting i maskinen og slå den på, bør de være der i flere timer, mens det varmes opp til litt over 120 grader Fahrenheit. Dette er varmt nok til å drepe alle de veggdyr og egg inne elementene. Men sørg for å fortsette å overvåke temperaturen gjennom hele prosessen for å sikre at temperaturen i den indre kjernen av enheten når 120 grader. Mens noen områder inne i Packtite kan nå denne temperatur, ikke alle av dem nødvendigvis vil.