Digidexo.com

Old Fashioned hjem rette for vorter over hele kroppen

Du går til legen din, desperate etter å kvitte seg med en skjemmende vorte som har dukket opp et sted på kroppen din. Legen informerer deg om at alternativene innebærer ting som å fryse den av, brenne den av, kutte den av eller zapping det med en laser. De fortsetter med å forsikre deg om at, ja, dette kan skade, og ja, kan du ende opp med et arr. Høres skummelt! Den gode nyheten er at du kan være i stand til å omgå smerte og bekostning av legens løsninger i å tilby i favør av noen gode, gammeldagse vorte botemidler.

Vitamin Therapy

Flere vitamin behandlinger kan hjelpe klare opp vorter. Ett alternativ er å knekke åpen tran kapsler som inneholder 25 000 internasjonale enheter (IE) av vitamin A og gni oljen på vorte en gang om dagen. Mikrobiologen Dr. Robert Garry fra Tulane University Medical School anslår denne metoden vil klare opp vorter innen to til fire måneder for voksne, og enda raskere for barn. Bare sørg for å ikke ta den mengden av vitamin A internt som det kan være giftig. Bruke et lim laget av jord opp vitamin C tabletter og vann eller vitamin E olje kan også gjøre susen.

Prøv Tape

Dr. Thomas Goodman Jr fra University of Tennessee Center for Health Sciences anbefaler et stykke tape for å rydde opp dine vorter. Opt for medisinsk tape og sørge for at det dekker vorte tett. Du må forlate tape på vorte døgnet rundt. Endre tape når det begynner å se skitten. Dette kan klare opp vorte innen tre uker. Du kan være i stand til å fremskynde prosessen ved å sette litt lakserolje på vorte to ganger om dagen, og deretter taping den opp igjen.

Hands Off

En av de beste behandlinger for warts kan være ingen behandling i det hele tatt. Ifølge de naturlige rettsmidler ressurs Mother Nature.com, et anslag 40 til 50 prosent av vorter vil klare seg på egenhånd. Barn er enda mer sannsynlig å ha vorter som går unna uten noen behandling. Et ord av forsiktighet kommer fra Dr. Marc A. Brenner, tidligere president i American Society of Podiatric Dermatology. Han sier at vorter er stadig smittsomme, så en vorte kan spre seg og bli til mange vorter. Hvis du begynner å utvikle nye vorter, er det på tide å gå inn med noen form for behandling.