Digidexo.com

Diet Eksempel med høy protein

Høy-protein dietter ble gjort populært av Atkins dietten og The Zone Diet. Det er viktig når du skal på en slik diett for å ikke kutte ut karbohydrater helt. Selv om kroppen din vil miste vann vekt, mister du ut på alle de ernæringsmessige egenskaper som gode karbohydrater, som hele korn, tilbyr kroppen. Nyt et sunt måltid plan fylt med magre proteiner og en godt avrundet utvalg av fibrøs grønnsaker.

Frokost

Dette mye unngått måltid setter tonen for hele dagen. Uten en skikkelig frokost, Kosten vil til slutt overstadig på lunsj eller begynner å føle tretthet. Få et støt av energi og regulere blodsukkeret ved å spise en omelett fylt med grønnsaker, fettfattig ost og kalkun. Kjøp et skinn kalkun eller kylling, og lage mat flere brystene natten før starten av arbeidsuken til å spise i løpet av uken. Kjøpe pølser laget av kalkun eller kylling. Koble sammen med en stor-smake frukt parfait laget med fettfattig yoghurt og fersk frukt.

Snacks og lunsj

Combat sent morgen og ettermiddag sult med en matbit av nøtter, 2 gram av kalkun eller et par skiver ost. Mange lunsj mat er fylt med raffinert sukker og enkle karbohydrater, som du bør unngå. Smørbrød kommer ofte lathered med høy-kalori majones, og salater er toppet med så mye dressing som du kan like godt være å spise et stykke pizza. Nyt en salat fylt med grillet reker, en filet av bakt eller grillet fisk eller en bakt eller grillet kyllingbryst. Lag din egen dressing med balsamicoeddik og olivenolje. Kast på nøtter og frø. Taco salater er stor minus fett-gjennomvåt skall. Bønner er en god kilde til protein og fiber. Gå lys på ost.

Middag

Lag en San Francisco-stil cioppino med kylling buljong, sjømat og krydder. Spis med enten hel-korn ris eller av seg selv. Se link til en cioppino oppskrift nedenfor.

Lag en grillet indrefilet av svin med en salat av rødbeter og geitost. Gni en generøs mengde krydder på din svinekjøtt, og enten grill eller stek den. Duskregn toppen med extra virgin olivenolje.

Andre high-protein alternativene inkluderer Tyrkia kjøttboller, røkt laks, linsesuppe og mais tortillas fylt med rygg bønner og tofu.

Be Creative

Vær kreativ når du planlegger måltidene. Når du vet hva slags mat du skal bruke, kan du prøve forskjellige retter og matlaging teknikker. En høy-protein diett trenger ikke å drastisk eliminere alle karbohydrater eller inkludere fet mat. Du vil bli fornøyd med den vekten du mister uten irriterende sult smerter eller følelse som du glipp av.