Digidexo.com

Hvordan tilbereder måltider med Flat Belly Diet

Hvordan tilbereder måltider med Flat Belly Diet


The Flat Belly Diet er en plan som tillater deg å spise enkelte matvarer med sunne endringer for eksempel legge til eller trekke fra en ingrediens. Dietten oppsto i sidene av "Forebygging" magasinet før det ble en bok. For å lykkes på diett, må du lære hva slags mat er betraktet som sunt eller usunt før du tilbereder måltider, og lære å lage din måltidsplan før du starter din diett.

Hvordan tilbereder måltider med Flat Belly Diet

•  Forstå hva matvarer inneholder riktig mengde enumettet fett (MUFAs) at Flat Belly Diet tillater. Det er fem kategorier for å lage din måltidsplan i henhold, inkludert oljer, sjokolade og nøtter og frø. Det er også kategorier for oliven og avokado. Lag en liste over matvarer du spiser for å se hvilke som passer i hver kategori.

Snakk med en ernæringsfysiolog før du oppretter din Flat Belly Diet måltid plan. Spør om eventuelle helsemessige komplikasjoner du kan oppleve fordi kosten plan fokuserer på å spise på høy-fett matvarer. Sjekk om din ernæringsfysiolog har noen forslag om hvilke matvarer du bør fokusere spise på i løpet av 32-dagers program.

Vær kreativ i ditt måltid planlegging for de 32 dagene; planen holder du investert i å fullføre dietten. Sette sammen mat som du vanligvis ikke ville kombinere i din lunsj eller middag - for eksempel legge fersken til en spinat salat. Kombinasjonen høres usannsynlig, men det kan være effektivt for kreative diett planleggere.

Balanse dine måltider mellom mat og en sunn blanding av frukt og grønnsaker høy-fett. Til lunsj, spise en kylling salat med håndfull mandler og mandariner. Som et alternativ for middag, kan du ha spaghetti med reker og sukkererter. Pass på hva du spiser, men også spise mat som du elsker. Dietten er mer vellykket når du liker det du spiser.

Start diett programmet ved å gjøre programmets 4-dagers anti-bloat jump start. Denne delen lar deg fjerne gass, overflødig væske og tunge stoff. For de 4 dagene, fjerne overflødig karbohydrater, krydret og stekt mat og alkohol fra kostholdet ditt. Etter 4 dager, kan du begynne å spise mat av din 28-dagers måltid plan.

Hint

  • Tillate en viss fleksibilitet i din måltidsplan for en av dine favoritt mat. Sett av en dag i timeplanen hver uke for å gi deg en cheat mat, som er noe ikke er i dine måltider. Bruk dette elementet, enten det er fast food pommes frites eller annen mat vice, for å motivere deg til å følge din diett for den uken. Øk din oppgave diett med 15 minutter eller gjøre neste dags måltider sunnere å gjøre opp for "jukse" dag.
  • Ikke glem å trene under din diett programmet. Trening er ikke nødvendig under Flat Belly kosthold, men du kan lage en lett treningsprogram uansett.
  • Unngå enhver trøstespising på grunn av stress, som er en vanlig diett tilbakeslag. Finne en annen metode for å takle stress. Ta en tur rundt i parken eller omorganisere skapet. Fokus på aktiviteten på hånden før takle problemene dine når du har roet seg.