Digidexo.com

Hvordan å miste vekt

Hvordan å miste vekt


Å finne ut hvordan du kan gå ned i vekt er en utfordring for mange av oss, spesielt med tanke på at den raskeste veien til vekttap er forskjellig for alle. Selvfølgelig, er fellesnevneren alltid riktig kosthold og mosjon, som ikke bare hjelp i vekttap, men også holde en kropp sunn. Selvfølgelig har du hørt dette før - utfordringen er å følge gjennom. Andre har gått ned i vekt ved å følge disse enkle retningslinjene, og det kan du.

Hvordan å miste vekt

sett små, realistiske mål. Hvis du har mye vekt å tape, prøver i 5 pounds, slappe av litt og så gå for 5 mer.

Start et treningsprogram og feste med det.

Sneak i ekstra trening i tillegg til din vanlige program. Park ved enden av parkeringsplassen og gå; ta trappen i stedet for heisen.

Spis sunt fett fra nøtter, frø og olivenolje, og høy-fiber matvarer som vegetabilske salater og hele korn pasta.

Velg mat som du liker. Lær å forberede sunn, kalorifattig mat som smaker godt ved å sjekke sunne kokebøker for nye oppskrifter. Spise godt trenger ikke å bety å spise kjedelig.

Spis mindre, hyppigere måltider. På denne måten, begynner kroppen å øke stoffskiftet slik at kalorier blir brent raskere. Også, kan mini-måltider hindre overspising.

Plan fremover. Hold kjøleskapet fylt med sunn mat, og du vil være mindre sannsynlig å gå tom for høy-kalori, høy-fett junk food.

Bestem din favoritt snack tid og sørg for å ha rikelig med sunn alternativer tilgjengelige når du blir sulten.

Hold en matdagbok. Dette vil hjelpe deg å finne hvor du kan forbedre kostholdet ditt.

Hint

  • Gå ned i vekt med en venn, eller bli med i en støttegruppe.
  • Unngå disse automatene ved å bære rundt din egen sunn mat og forlate lommepenger hjemme.
  • Prøv havremel i stedet for cornflakes til frokost - spise havregryn kan bidra til å redusere kolesterolnivået, og sin høye fiberinnholdet vil holde deg mett lenger.
  • Velg en øvelse som du liker, og ikke sky ukonvensjonelle. For eksempel, visste du at regelmessig sprek dans er trening også?
  • Gå ned i vekt gradvis - du er mer tilbøyelige til å holde den av. En trygg beløpet er 1-1 1/2 pounds per uke.
  • Oppsøke lege for å finne en øvelse som er best for deg.
  • Crash dietter kan hjelpe deg å miste vekt raskt, men folk flest få vekten tilbake. Noen av disse diettene er også usunt og farlig. Hvis du velger å gå med en bestemt diett plan, velg en som er medisinsk troverdig.
  • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment å være en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.