Digidexo.com

Hva er fordelene med Tissue Oil?

Hva er fordelene med Tissue Oil?


Tissue olje er en type kroppsolje beregnet for medisinsk bruk. Den er laget av en kombinasjon av omega oljer fra en rekke planter, inkludert lin, marula, og rose hofter. Tissue olje er brukt som behandling for flere vanlige medisinske plager og tilstander, som for eksempel tørr hud, kviser, og arrvev.

Tørr hud

En av fordelene med vev olje er at den kan brukes som et supplement til tradisjonelle hud kremer. Fuktighetskremer bruker en kombinasjon av kjemiske midler, og naturlige ingredienser for å forebygge og behandle tørr hud. Naturlige oljer holde huden fuktig og hydrert ved å redusere fordampning. Ved tilsetning av vev olje til en grunnleggende fuktighetskrem huden, er det mulig å øke både dens rikdom og dens effektivitet.

Acne

En annen fordel med vev olje er at den kan brukes til å behandle og forebygge akne, så vel som å redusere forekomsten av akne arrdannelse. Tissue olje fraråder overproduksjon av talg, et oljeaktig stoff i huden som kan forårsake kviser og andre dermal forhold. Tissue olje kan også brukes til å bidra til å helbrede arr forårsaket av akne utbrudd.

Scar Tissue

Tissue olje er mest vanlig å behandle arrvev og strekkmerker. Tissue olje øker elastisiteten i huden. Denne elastisitet gjør at huden til å strekke og slappe av uten å etterlate noen fysiske tegn på prosessen. Tissue olje hjelper behandle følelsen og utseende av arrvev ved å holde huden hydrert og myk.