Digidexo.com

Hvordan å gjøre enkel meditasjon Breathing Exercise

Når livet blir stressende, er en enkel rutine for meditasjon pusting en enkel måte å roe ned og slappe av i noen minutter. Det kan gjøres hvor som helst og krever ikke spesielt utstyr. Det eneste som kreves er et ønske om å sentrere selv.

Bruksanvisning

•  Få komfortabel. Dette kan bety å ligge, men ofte er det bare krever sitter komfortabelt med hendene i fanget. Hvis du finner klærne for restriktive til å bo komfortabelt, enten løsne dem eller endre dem. En løs kappe er noen ganger slitt mens du gjør meditasjon puste.

Hold øynene lukket og begynner å slappe kroppen din. Hold ryggen rett og alle musklene avslappet. Unngå å spenne opp noen deler av kroppen din. Sitt stille for en liten stund og la stress av dagen lysbilde unna. Klar deg selv for dypere avslapning.

Ta en dyp pust til å rense kroppen for stress. Pust sakte ut, konsentrere seg om å holde kroppen avslappet. La tankene gå tom, og glemme alle dine nåværende bekymringer.

Pust dypt inn og puster ut sakte flere ganger. Finn et pust tempo som holder deg mest avslappet. Hold pusten din langsom og jevn i flere minutter før hjernen din er fri fra bekymring og stress. Konsentrere seg om noe annet enn å puste. Fortsett pusteøvelsene så lenge de er nyttige.

Gjenta disse pusteøvelser som helst stresset føles overveldende. Hvis du føler deg overveldet ofte, planlegge en vanlig tid for meditasjon puste. Mange mennesker liker meditasjon puste første tingen i morgen eller på slutten av dagen.

Tips og advarsler

  • Tenk på glade tanker. De tingene som gjør deg lykkelig vil frigjøre deg for stress!
  • Prøv aldri å forhaste deg inn i avslapning. Pust dypt, og la dem komme til deg.