Digidexo.com

Om betydningen av First Aid Kits

Ulykker og skader kan oppstå i hjemmet, på arbeidsplassen, mens i bilen eller mens du deltar i idrettsarrangementer. Å være forberedt på krisesituasjoner og å kunne utøve førstehjelp når det trengs kan gjøre en stor forskjell i hvor alvorlig en skade er i stand til å bli før riktig medisinsk behandling gis. Det er små forskjeller mellom innholdet i førstehjelp prosjektpakker som er beregnet for ulike situasjoner, men det er noen grunnleggende hensyn som bør holdes i bakhodet når strømpe og holde noen førstehjelp kit.

First Aid Kit Basics

Førstehjelp er kunsten å gi foreløpige legehjelp for å stabilisere en skade til noen ekstra legehjelp som kan være nødvendig kan administreres. Grunnleggende elementer som antibiotisk salve, lim og ikke-plaster, brenne krem, hansker og puste barrierer bør inkluderes for å hjelpe deg å være forberedt på en nødsituasjon. En førstehjelp håndboken skal også være inkludert i alle førstehjelp kits, og alle som har tilgang til settet bør være kjent med den manuelle innhold. Innholdet bør sjekkes jevnlig både for å være sikker på at pakken er riktig lager, og for å sikre at ingen salver eller andre elementer har passert utløpsdatoen. Inspiser alle førstehjelp kits minst 2-4 ganger per år for å være sikker på at kit forsyninger vil være klar til bruk om de skulle være nødvendig.

Hjem First Aid Kits

Hjem førstehjelp prosjektpakker bør lagres i et område som lett tilgjengelig for alle medlemmer av familien. Ofte brukte elementer som bandasjer og aspirin tabletter bør skiftes regelmessig for å sikre at de er tilgjengelige når det trengs. Mer enn en førstehjelp kit kan være ønsket hjemme; en liten en som lett kan tas utendørs når det trengs, og en større kit som inneholder ekstra forsyninger som kan brukes til å behandle mer alvorlige skader.

Automotive First Aid Kits

På grunn av den potensielle alvorlighetsgraden av automotive ulykker, bør automotive førstehjelp kits inneholder materiell som er nødvendig for å behandle forstuing, kutt og brukne ben. Kalde omslag kan være nyttig, som kan instant-varmeputer. Termiske tepper er også et viktig tillegg, som alvorlige skader kan føre til sjokk og det er viktig å holde sjokkskadede så varm som mulig. Hold automotive førstehjelp prosjektpakker i en del av bil eller lastebil som er lett tilgjengelig og holde dem borte fra olje eller andre automotive væsker og kjemikalier som kan uhell lekke og forurense førstehjelp kit innhold.

Arbeidsplass og Event First Aid Kits

Ikke bare er det viktig å ha en velfylt førstehjelpsskrin til enhver arbeidsplass eller offentlig arrangement, men det er også generelt kreves enten av forsikringsselskaper eller lov. Arbeidsplasser eller hendelser der visse typer skader er mer sannsynlig enn andre bør sørge for at settet inneholder alle nødvendige elementer for behandling av disse skadene, men den som er ansvarlig for strømpe førstehjelpsutstyr bør sørge for at mer generelle førstehjelpsposter er ikke ved et uhell utelatt som et resultat av dette fokus. Arbeidsplass førstehjelp prosjektpakker bør kontrolleres minst fire ganger i året, men noen arbeidsplasser kan velge å ha sine første kits inspisert månedlig eller bi-månedlig for å være sikker på at pakken vil være klar hvis det er nødvendig.

Sports First Aid Kits

Som idrettsskader kan skje raskt og kan variere fra bare smertefullt til ganske alvorlige, bør en sportsbil førstehjelpsskrin være rettet mot å gi alle nivåer av behandling så raskt som mulig. Førstehjelpsutstyr skal være lett transportable, slik at den kan tas til skadde idrettsutøvere uten å måtte flytte dem, og bør inneholde alt fra kalde kompresser og betennelsesdempende smertestillende som ibuprofen til splinter for forstuet ledd eller brukket bein. En førstehjelp manuell spesifikke for idrettsskader bør inkluderes i førstehjelp kit, og alle som bruker kit bør være godt kjent med den manuelle, slik som å unngå feildiagnostisering og mishandling av vanlige idrettsskader.

Andre Specialized First Aid Kits

Andre førstehjelp kits kan lages basert på lokale forhold i området hvor de kan brukes. Områder som er utsatt for skogbrann kan be et førstehjelpsskrin designet rundt konseptet med å behandle brannskader, mens områder som er sannsynlig å ha jordskjelv kan ha et kit som er utviklet for å behandle vanlige jordskjelvrelaterte skader. Spesialiserte og generelle førstehjelp kits kan også inkluderes i overlevelse kits som inneholder mat, ferskvann, og andre nonperishable varer som kan være avgjørende etter naturkatastrofer. Innholdet i disse overlevelse kits bør sjekkes og roteres ut akkurat som innholdet i de første prosjektpakker for å sikre maksimal effektivitet bør de være nødvendig.