Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Stretch Marks & Cellulite

Hjem rettsmidler for Stretch Marks & Cellulite


Enhver kvinne vil være enige i at strekkmerker og cellulitter på kroppen lavere selvfølelse og selvtillit raskere enn noen andre kroppslige feil. Men mens disse forekomstene er skjemmende, frustrerende og irriterende, de trenger ikke å være permanent. Det finnes effektive hjem rettsmidler for strekkmerker og cellulitter som kan utføres i personvernet til hjemmet ditt for pennies on the dollar.

Lavender Oil

Du kan bruke lavendelolje direkte til strekkmerker tre ganger om dagen for å eliminere dem. Eller, kan du legge syv dråper lavendel og fem dråper kamille olje til en unse av en operatør olje som jojoba, avokado eller søt mandelolje. Rør blandingen godt og gjelder for strekkmerker flere ganger om dagen. (Se referanse 1.)

Hjemmelaget Cream

Kombiner en teskje av vitamin E olje, ½ kopp kakao smør, to ts revet bivoks, en teskje aprikoskjerneolje og en spiseskje med hvetespirer olje i en liten gryte oppå ovnen. Langsomt oppvarme blandingen inntil den smelter bivoks. Kjøl ned, overføre til en lufttett beholder og oppbevar i kjøleskapet. Sjenerøst bruke krem ​​flere ganger om dagen til strekkmerker er borte. (Se referanse 2.)

Massasjeolje

Fjern væske fra fire Vitamin A kapsler og seks Vitamin E kapsler og hell i en blender. Legg ¼ kopp aloe vera gel og ½ kopp extra virgin olivenolje. Blend på en lav innstilling til blandingen er glatt. Overfør blandingen til en lufttett krukke og oppbevar i kjøleskapet. Påfør blandingen til å eliminere dine eksisterende strekkmerker og til bryster, hofter, mage og lår for å hindre fremtidige strekkmerker. (Referanser 1 og 2, se note.)

Kaffe grinds

Du kan lage en enkel, men effektiv hjem cellulite rette med kaffe grinds. Vær oppmerksom på at dette hjemme bøte er ikke en eksakt oppskrift. Du blir nødt til å eksperimentere med denne oppskriften, og tilpasse den til kroppen din. Bare brygge en kanne kaffe med minst en håndfull kaffe grinds å jobbe ett område av cellulitter. Hvis du trenger å jobbe flere områder, for eksempel dine hofter, lår og rumpe, vil du enten må lage en stor kanne kaffe eller gjøre noen partier.

Mens kaffen er brygget du kan legge avisen ned på badegulvet og ta en boks med plastfolie. Når kaffen er ferdig brygging, hell den ferske varmet kaffe grinds i en bolle. Du kan legge til vegetabilsk olje til kaffe grinds hvis du ønsker å myke opp kaffe grinds litt.

Nå, begynner å massere kaffe grinds inn dine cellulite rammede områdene. Arbeid områdene dypt og grundig fra toppen og ned. Den massasje vil bidra til å øke blodstrømmen til dine problemområder og tone huden din. Når du er ferdig med massasje, kuttet et stort stykke plastfolie og pakk det rundt området i minst 30 minutter. Tørk av overflødig kaffe male blandingen og dusj. Du bør gjenta massasje flere ganger i uken for å oppnå de beste resultatene. (Se referanse 3.)