Digidexo.com

Sorg Resources

Sorg Resources

Sorgprosessen bidrar til å helbrede folk etter opplever tapet av en kjær. Sorg vekker en rekke intense følelser, inkludert fortvilelse, sinne, forvirring, skyldfølelse og sorg. Folk sliter med sorgrelaterte problemer noen ganger har problemer med å fungere nok til å fullføre sin daglige rutine. En rekke ulike ressurser og støttetjenester hjelpe mange mennesker gjenvinne håp og utvikle en ny følelse av mening i livet.

Online Grief Resources

For folk i distriktene, gir online support en praktisk måte å få kontakt med andre med lignende problemer. Online sorg ressurser gir et vell av informasjon og en uovertruffen evne til å dele med andre mennesker som er i sorg. Mange nettsteder tilbyr forum og chatterom der folk diskuterer sorgrelaterte spørsmål. Alternativer epost støtte gi medlemmer nyhetsbrev som en form for støtte.

Støttegrupper

Mange lokale etater, veldedige organisasjoner og sykehus gir sorg støttegrupper. Noen nettsteder tilbyr spesifikke grupper for folk som har mistet en ektefelle eller et barn, og mange av dem tilbyr grupper for barn og ungdom som har opplevd et tap. Sommerleirer viet til sorg tilby barn og familier en tid til å forholde seg til jevnaldrende med lignende tap. Støttegrupper hjelpe folk snakke om sine følelser, dele historier om sine kjære og lære av andres erfaringer.

Individuell terapi

Noen mennesker føler seg ukomfortabel med gruppeinnstillingene og velge individuelle tjenester. Individuell terapi gir støtte for mange mennesker som sliter med sorgrelaterte spørsmål. Terapi er en måte for folk å få følelse av deres tap og kan hjelpe folk gjennom kompliserte sorg problemer. Folk opplever spesielt traumatiske tap kan ha nytte av terapi for å hjelpe dem å bearbeide sine følelser. Mange mennesker opplever depresjon og angst mens sørgende, og terapi kan lære mestringsstrategier.

Selvhjelpsbøker

Mange mennesker finner trøst, håp og helbredelse ved å lese bøker. Selvhjelpsbøker er tilgjengelig i et bredt utvalg av sorgrelaterte emner. Noen bøker gir konkrete historier om folk som har jobbet gjennom denne type spørsmål. Andre bøker tilbyr teknisk informasjon om stadier av sorg eller hvordan du kan hjelpe barn som er i sorg. Selvhjelpsarbeidsbøker gi en mulighet for folk til å bearbeide sine følelser gjennom refleksjon og journalføring.